Mióta megkaptam a gondosórát azóta szinte napi rendszerességgel zaklatnak magán telefonszámról.Miért is?
Neked mit jelent a magán szám?
Ha nem írja ki a hívószámot, le tudod a telefonodon tiltani a rejtett számon bejövő hívásokat.
Úgy szólj bele, hogy "tessék, patológia".
Hamar lekopnak. 🤣🤣🤣
Eszerint túl bonyolult volt a 7. válaszomba kódolt "felmérés" is.
Nincs rá válasz.
"Félelmetes,most már naponta többször is hivogatnak.Szerintem az órával kapcsolatos mert előtte nem volt ilyen!"
Ha új cipőt kaptál volna, akkor mire fognád?
Én úgy értettem, hogy a gondosórán hívnak (ugyanis az is egy telefon). Jól értem, hogy nem azon, hanem a telefonodon?
Ha a telefonodon, akkor egyszerűbb a helyzet, le lehet tiltani az ilyen hívásokat. Sokféle szűrést be lehet állítani. Kérj meg egy fiatalabb ismerőst, hogy segítsen, vagy menj be a szolgáltatóhoz.
Lehet, hogy a regisztráció során bejelölt valami lehetőséget, ami marketingtevékenységgel kapcsolatos, mármint a telefonjára. Bár, inkább csak olyan szokott lenni (mint az oltásoknál stb.), ami a kormány általi megkeresésekre, tájékoztatásokra irányul.
Igaz, hogy a Gondosórán nemcsak a diszpécserek, de illetéktelen aktivisták is be tudnak jelentkezni a felhasználót keresve?
Nem, a Gondosóra jelzőkészüléke teljeskörű biztonságot nyújt a felhasználó számára: a készülék működése a mobiltelefonéhoz hasonlítható, annyi eltéréssel, hogy a szolgáltatásban kizárólag a diszpécserközpont irányába lehetséges a kommunikáció. Más bejövő vagy kimenő hívásokat nem lehet fogadni vagy küldeni a készüléken. A Gondosóra szolgáltatása során a SIM kártya titkosítása és biztonságos beállítása révén nem fordulhat elő olyan, hogy a diszpécserszolgálaton kívül más illető bejelentkezik a felhasználó készülékén.
A Gondosóra kézbesítésével kapcsolatosan ki fog keresni?
A sikeres regisztrációt követően a Gondosóra kézbesítése során kizárólag a futárszolgálat veszi fel a kapcsolatot a megrendelővel, nem pedig a Gondosóra ügyfélszolgálata. A futárszolgálat az Ön által megadott elérhetőségen sms-ben küld tájékoztatást a kiszállítás várható idejéről.
Előfordult, hogy a Gondosóra nevében a jelzőkészülék használatával, működésével kapcsolatosan kerestek telefonon – ők valóban a Gondosóra program munkatársai voltak?
Nem. A jelzőkészülék használatával, működésével kapcsolatosan nem keressük fel felhasználóinkat, ellenben diszpécserközpontunk ügyfélszolgálata rendelkezésre áll az ilyen jellegű kérdések esetén is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!