Mióta megkaptam a gondosórát azóta szinte napi rendszerességgel zaklatnak magán telefonszámról.Miért is?
Téves hívások érkeznek rá? Vagy milyen hívásokat kapsz?
Lehet, hogy pont olyan telefonszámot osztottak ki rá, ami előtte másé volt, és akiknek megadta, nem értesültek a változásról. Másrészt vannak cégek, akik reklám céljából random hívogatnak embereket.
Megoldani a problémát egyik esetben sem könnyű.
Eladják az adatbázist sokszor, de lehet csak a fideszes közvélemény kutatók zaklatnak.
Nem igazán szokták hangoztatni, de minden nap van közvélemény kutatás.
6. Igazából nem titok, bevallottan sokat költenek erre, mérik az emberek igényeit, hogy az emberek kedvében igyekezzenek járni.
Azt én értem, hogy valakiknek ez fáj.
- Viszont itt még azt sem tudjuk, milyen témában zaklatják?
- Nem tudjuk, hogy az igénylésnél ő maga jelölte, engedélyezte a "zaklatást"?
Lehet a szüleidnek ez a funkció be van kapcsolva, azért nem hivogatják őket.
Sokan panaszkodnak, hogy miután bekerülnek telefonszámmal állami adatbázisba (pl a covid oltás során) onnantól megjelennek ezek a hívások nagyobb számban.
Persze nem derült ki, hogy pontosan ki(k) hivogatják a kérdezőt, de attól ez még valós "probléma" sokaknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!