Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha letiltok egy számot, és az...

Ha letiltok egy számot, és az illető hív engem a későbbiekben, arról kapok SMS értesítést?

Figyelt kérdés

ma 01:49
 1/4 anonim válasza:
78%
Igen.Marmint nem tudom hogy szolgaltatotol fugg e,de nekem jott ertesites sms-rol es hivasrol is letiltott szamrol.
ma 02:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vodafonnál(tudom,hogy már nem az a neve,de nekem az marad)nem smst kapok,csak látom,hogy keresett,de nem csörgött.

A híváslistában látni.

ma 06:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a telefonon tiltod le akkor ahhoz semmi köze a szolgáltatónak.

Androidon kapsz a hívásról, sms-ről értesítést, iPhoneonon semmit.

ma 07:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokan félreértelmezik ezt a szám letiltást.

Valójában nincs letiltva, minden ugyanúgy működik a mobilhálózaton. Csak a telefon tesz úgy, hogy a bejövő híváskor ha a szám a tiltó listában szerepel, nem jelzi a hívást a megszokott módon, hanem úgy csinál, mintha elutasítottad volna (héthóznapi megfogalmazással, mintha kinyomtad volna). De az sms-t nem lehet elutasítani, az mindenképpen beérkezik. Csak ott is az történik, hogy nem jelez róla neked, ha olyan a beállítás. De a szolgáltató mindenképpen elküldi, mert azt nem tudod befolyásolni.

ma 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!