Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyaaón vihető át az E-SIM...

Hogyaaón vihető át az E-SIM másik telefonra?

Figyelt kérdés
Jelenleg iPhone 16-om van. De vettem egy iPhone 16 Pro-t. És ebbe az új iPhone 16 PRO-ba szeretném át helyezni az E-Sim-et. Hogyan tehetem meg? (Vodafone) Vagyis ONE E-SIM-ről van szó. Havi díjas számlás csomagú ONE előfizetéses E-SIM esetén kérdem.

ma 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Bemész a szolgáltatóhoz és kérsz egy új QR kódot.
ma 10:32
 2/5 A kérdező kommentje:
MMár miért mennék be a szolgálathoz? Különben meg a legközelebbi ONE üzlet kb 50 Km-re van tőlem. Egyébként meg tudtommal mindegyik szolgálatónál van Online lehetőség is. Csak az ONEmál nem tudom hogyan müködik ez az Online módszer. A telekomnál és a yettelnél van Online lehtőség is. De az ONE-t nem tudom hogyan megy ez az Online új kód kérése. Úgy hogy le pontozva vagy egyes.
ma 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként meg tudtommal mindegyik szolgálatónál van Online lehetőség is."

Ami QR kóddal működik.

"Úgy hogy le pontozva vagy egyes."

A kérdezőt is lepontoznánk, de így csak a felmenői csuklanak.

ma 11:04
 4/5 anonim válasza:
0%
Telefonos ügyfélszolgálat. Vagy belép az online fiókodba és ott a megfelelő menüpontban kapsz új QR kódot.
ma 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A régi telefonon kitörlöd az esimet. Beállítások -› Mobilhálózat -› Kiválasztod a simet amit törölni szeretnél -› legalul esim törlés.

Az új telefonon pedig a meglévő QR kódot beolvasod és hozzáadod az esimet.

Fontos ez a sorrend, mert egyszerre csak egy telefonban lehet aktív egy esim. Ha előbb az új telefonon szeretnéd hozzáadni, közben még a régiben akív, akkor hibára fog futni.

Ha nincs meg a QR kód, vagy a kód akkor új kódot kell kérni. Nem voltam sosem vodás, úgyhogy ezt nem tudom lehet-e online a fiókodban (telekomnál például lehet).

ma 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!