Ha egy kiadó lakásba nem vihető kisállat,de én mégis viszek,abból mi bajom származhat?
Hetek óta albérletet keresek,de semmi.Van egy cicám,aki tényleg nagyon nyugodt,és nem tesz kárt soha semmiben.Elegem lett abból,hogy az összes hirdetésben az áll,hogy nem vihető kisállat.
Mára eljutottam odáig,hogy nem fogok szólni,hogy van cicám,hátha úgy sikerül találnom lakást.
Én azt csináltam anno, hogy ráírtam a szimpatikus hirdetőkre úgy is, hogy nem volt kiemelve, hogy állat jöhet.
Mivel tudok kerek mondatokban fogalmazni, és korrektül leírtam, hogy most is lakásban élő cicáról van szó, (számomra is meglepő módon) több helyről jöttek olyan visszajelzések, hogy hááát végül is miért ne.
Persze szigorúan bútorozatlan/részben bútorozott lakást kerestem, ott kevésbé féltik a nagyi kanapéját és társait.
Nyilván az ilyen bizonytalan "lehet róla szó" válaszok után a személyes találkozás és a szimpátia dönt, de mi is olyan lakásban élünk végül, ami eredetileg nem állatosnak volt hirdetve. Sőt, azóta két cicánk van - a tulaj tudtával -, és mikor jön a pénzért, még nyünyürgeti is a barátságosabbat. :)
Van kifejezetten állatbarát albérletekre pl facebook csoport, ilyen helyeken próbáltad? Nyilván kisebb a piac, de azért akad kiadó, hiszen így a tulajdonos is nagyobb hasznot
t tud húzni.
Bérbeadó vagyok.
Megteheted, hogy átversz, hazudsz nekem.
Egyszer.
Ez esetben azonnali hatályú felmondással élek, hidd el, egy email megírása 5 perc, sablon is van, korrekt szerződés is van és az enyémben konkrétan van az efféle esetekre is válasz és közjegyző előtt szerződök.
Ennek értelmében másnap macskástól, mindenestől jogosan nem vagy a bérlőm és a kauciód is ugrik.
Hívhatsz rendőrt, akár a pápát is, a jog engem védene, te pedig továbbra is csak egy sunyi hazudozó maradnál a szememben. Ha ezután még palávereznél, semmi gond, szíved joga- családi- baráti körben vannak más magánszemély bérbeadók- elmesélném a történetet, egkérnék mindenkit, adja tovább… ha a környéken keresnél, a híred talán egyszer majd megelőz.
Ennyi.
Hazug emberrel nem kell már korrektül bánni, hiszen ő eleve nem volt az velem, szándékosan megtévesztett.
Nem tudom, miből gondolod, hogy hazug emberre bízom a bőven 50+ MFt-os vagyontárgyaimat… ha a macska ennyire fontos, hogy másokat ér becsapni, akkor nem kell ilyen “gáz” tulajdonosokkal tárgyalni, mint amilyen én is vagyok, tessék cicamicával saját ingatlant vásárolni, nem tilos neked sem.
…jaaaaa, hogy arra nincs keret? Akkor talán nem hazudozni kellene, hanem becsületesnek lenni, mert van olyan ingatlan, ahol OK a háziállat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!