OTP Simple másnál sem megy iPhone-on?
Vadiúj iPhone 14, legfrissebb iOS, legfrissebb Simple verzió. Folyton azt írja, hogy nincs internet kapcsolat. Sem wifin, sem mobilneten nem működik. App újratelepítése és telefon újraaindítása nem oldja meg. Más appok jól működnek. Másnál van hasonló hiba?
Esetleg tudtok appot ajánlani a parkoláshoz és autópálya matricához? Csak ezekre használom a Simple-t.
Bocs, de mi az, hogy gyorsabb?
Oda érintem a telefonom, csippan és kész is a fizetés.
Hogy lehet ennél gyorsabb?
#13 Úgy, hogy a Simple esetén feloldod a telefont, odatartod, aztán eltelik 3-4 másodperc, mire nagy nehezen sikerül fizetni, meg viszonylag gyakran előfordul, hogy elsőre nem történik semmi és újra kell próbálni.
Google Wallet meg ugyanazon a telefonon megnyitod, odatartod és azonnal csipog, hogy kész van.
Aha. Akkor szerintem nálad van a hiba. Én úgy fizetek, hogy 0.5 sec és kész.
De amúgy nem is értelek. Komolyan ez a 2-3 másodperc a legnagyobb világfájdalmad?
Köszi 12# majd kipróbálom.
13,15#
Nekem van olyan, hogy fizetnék és nem csinál semmit mert "elfogyott a token" akkor meg kell nyitni, odatenni "tokenek letöltése" majd megint odatenni
Ez iszonyat zavaró
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!