Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha egy iPhone-t akarok összera...

Ha egy iPhone-t akarok összerakni magamtól, akkor honnan tudom, hogy hány GB-s lesz a telefon? vagy azt külön bele kell szerelni?

Figyelt kérdés

Elnézést a "hülye" kérdésért netalántán, de építeni akarok egy iPhone 15 Pro Max-ot és az oké, hogy megveszem hozzá az alaplappal felszerelt hátlapot, meg egy kijelzőt... de honnan tudom, hogy hány GB-s az adott "eszköz"?

Ne kövezzetek meg emiatt, csak érdekel! (ha ezt fontolgatnám, mert szeretek bütykölni)😅😶

jan. 18. 03:06
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem így müködik. Felesjtd el. Nem fogsz piacon vett kacatból kokányolni egy telefont. Mellesleg ha gyakorin keresed a kérdésre a választ, feltételezem hogy semmenyire nem értesz a telefonszereléshez. Akkor is valószinütlen hogy összeraknád ha a többszáz gyári alkatrész adott lenne.
jan. 18. 05:08
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Olcsóbb venni egy használtat...
jan. 18. 05:26
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Az alaplapra van forrasztva a tárhely. Amilyen alaplapot veszel akkora lesz a GéBé.

Többen szórakoznak azzal hogy összerakják magunak:

https://www.youtube.com/watch?v=0Xtk5qArI2Q

jan. 18. 08:30
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

3-as, 500 euró + ÁFA(itthon) és ez csak az alkatrész, ráadásul piszok sok munka van vele.

Szóval lesz 300-400 ezerből egy olyan telefon, amit készen megkapsz a polcok piacán, garancia van rá és 100%, hogy működik.

Valóban jobb vétel venni egy törött telefont töredék áron, bevinni az iStyle-ba és rendbe rakatni gyári alkatrészekkel.

jan. 18. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Onnan, hogy a hírdető beleírja a hírdetésébe, hogy mekkora a tárhely benne.

Volt már erről Youtube videó is, nem éri meg összeépíteni a mobilt, drágább, mint megvenni "egészben"

jan. 18. 14:58
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
ráadásul pont azt a márkát sikerült választani, amelyiknél össze vannak párosítva az alkatrészek... :D
jan. 18. 21:11
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Egyébként azért gondoltam rá, hogy én szerelem össze, mert találtam egy oldalt (megbízható, rendeltem már onnan :)) ) és azért olcsó és elfogadható áron vannak ott az alkatrészek.. plusz raktam már össze/újítottam fel egy iPhone 6-ot MAGAMTÓL és képzeld #1-es működik :). Az, hogy itt kérdeztem, azért mert hátha kapok rá itt egy választ, hogy mégis hol található benne a GB, mivel sehol se találtam az interneten annyira, ja illetve "feltételezésként" tettem fel a kérdésemet, TEHÁT nem valószínű, hogy neki fogok állni, de majd ezt is eldöntöm.

jan. 19. 01:36
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem egyértelmű? A netről kell letölteni hozzá a gigabájtot meg a rammot. Azért nem írják (véletlen sem azért mert átverés)
jan. 19. 01:42
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen más volt az iPhone 6. A mai típusoknál a hardverelemek már össze vannak rendelve egymással a csináld magad szerviz miatt. Csak azt tudod beépíteni, amit az Apple küld és csak abba, amihez küldték az alkatrészt.
jan. 19. 04:12
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
#9 Ez csak félig igaz. Csak az alaplapnak és az faceid-nek kell összetartoznia
jan. 19. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!