Lehet egyedileg alkatrészekből összerakni okos-telefont?
Valami olyan telefont akarok összerakni, ami pl akkora mint a kisebb és gyengébb Samsungok, de hasonlóan jó minőségű képeket, és jó teljesítményt tud produkálni, mint a nagyobb méretű és magasabb árkategóriájú telefonok.
Tanácsok, ötletek, hasznos linkek, alkatrészek összeférhetősége, szerintetek?
Az ARA teló sem lesz egy kis darab, de szuper, az vitathatatlan :D
Ezt így nem lehet megcsinálni. Egy telefonba neked kellene megtervezni az alaplapot (mert itt nincs szabvány, különböző alakúak, és méretűek), ráültetni a chipet, aztán minden mást is neked kellene megtervezni. Meg kellene csinálni rá a rendszert, s mindezt le kellene gyártani.
Ha van rá néhány százmilliárd forintod, akkor lehetséges. Másképp nem :D
Istenem...de szép is volt, amikor a Rákóczi téri ezermesterboltban összevásároltam egy hat tranzisztoros rádió alkatrészeit, és már csak a toknak való szappantartót kerestem..az Ezermester újságot rongyosra olvastam, és amikor valami hangot is adott a barkácsrádió, úgy éreztem zseni vagyok...
...nos a mobiltelóval más a helyzet..
...ha a kívánságod szerinti mobil házi készítése megoldható lenne, akkor minden ráérő ember ilyeneket barkácsolna...
...a gondolat dícséretes, de kivitelezhetetlen..(házilag)
Köszi az eddigi válaszokat. Úgy is kivitelezhetetlen ha már meglévő gyártók alkatrészeit próbálnám összerakni?
Vagy valószínűleg összeférhetetlenek lennének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!