Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hányszor próbáljátom újra az...

Hányszor próbáljátom újra az Instagram, és a gmail fiókom jelszavát?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne visszajutnom az Instagram fiókomba

ma 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Elfejtett jelszó , ott megadod a felhasználó neved email címed és küldenek egy linket ahol új jelszót tudsz beállítani. Általában maximum 5szor a kérdésre válaszolva.
ma 10:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Az nem jó mert én sokkal többször próbáltam meg... Bár még rá tudok keresni a profilomra... Tudom, hogy úgy kell, de az e-mail címemhez se férek hozzá
ma 11:10
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ha valaki ellopta a jelszavaid és módosította, akkor már mindegy.

Ez csak egy példa volt, nem írsz kontextust, így nem nagyon érthető a történet lényege.

ma 12:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy régebbi instagram fiókomba szeretnék belépni de nem tudom oda a jelszavamat ahogy a hozzá tartozó e-mail címhez se
ma 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Amennyiben tudod milyen email címekkel regisztrálhattál rá és van ahhoz is hozzáférésed, felhasználónévvel is indithatsz fiók jelszó helyreállítást. Amennyiben azt az email címet egyáltalán nem tudod és elfejtetted annyiban akkor kuka, kivéve ha van más opció. Volt másik fiók hozzátársítva vagy telefonszám bár esetben inkább az utóbbira gondolnék.
ma 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!