Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A szekrényem mélyéről előkerül...

A szekrényem mélyéről előkerült a régi Nokia 3220-as mobilom, csak mivel már nincs benne sim,így nem engedi a menübe lépést,pedig jó lenne mert vannak még benne érdekes képek. Valamilyen fortélyok nem létezik, hogy megoldható legyen a menü?

Figyelt kérdés

2023. dec. 6. 15:15
 1/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
75%

Rémlik nekem is valami telefon, kártya nélkül nem engedett tovább haladni.

Nem is merem leírni, hogy raktam bele egyet.

2023. dec. 6. 15:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Régi fajta t-mobilos klasszikus nagy sim kártyát már kilométeres körzetben sem lehet találni.
2023. dec. 6. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért adnak a SIM kártyához mindig kereteket is, hogy mindenbe passzoljon. Plusz, a kicsit is bele lehet ügyeskedni ideiglenesen.
2023. dec. 6. 15:41
 4/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
67%

De nekem vannak letört keretek, amibe beilleszthető a kisebb kártya is.

Nem tudok róla, hogy a régi telefon károsítaná az újabb kártyát, mindamellett legtöbb háztartásban akadnak olyan hulladék kártyák, ami próbára megfelel.

Nem kell hozzá aktív kártya, csak valami legyen. Ha jól emlékszem.

2023. dec. 6. 15:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Tettem bele inaktív lejárt kártyát, azzal sem működik a menü.
2023. dec. 6. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Milyen SIM tálcája van? Simán akksi alatt? Ráhajtós? Benyomós? Vagy simán csak be kell dugni magában a telefon oldalába a SIM-et?

A SIM méretének csak az a lényege, hogy ne mozduljon el a helyéről. Akár papírból is csinálhatsz valami nagyobb hátat a kicsinek, hogy a helyén maradjon, míg elvégzed a dolgod.

2023. dec. 6. 16:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Akksi alatti
2023. dec. 6. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor ezen kép alapján kivágsz egy SIM-et egy vastagabb (de nem túl vastag) papírból:

[link]

A SIM műanyagos felét felragasztod rá, úgy hogy jó helyen legyen:

[link]

Beteszed, celluxal rögzíted, s ráteszed az akksit.

2023. dec. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!