Ma már nem létezik "különleges" mobiltelefon?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt, ahogy anno az ezredforduló táján pl a Nokia a "butatelkorszakban" volt a 8910, 8910i, 8800 stb, amiket a kivitelük miatt szerettünk, kicsit úgy, mint a komolyabb mechanikus órákat. Ma így felszínesen nézve inkább azt látom, hogy ilyen gyorsan múlandó tucatáru lett a teló, még a drágák is. Vagy tévedek?2020. dec. 20. 09:29
1/4 anonim válasza:
Lg wing szerintem különleges lett.
2/4 anonim válasza:
A Vertu még mindig elég különleges, de ott van pl. a Samu Galaxy Fold 2 is.
3/4 anonim válasza:
A Caviar is csinál, jó sok pénzért iPhone-okat módosítanak.
4/4 HappyGuy DJ válasza:
EGyszer nézde apple híreket a hasznaltalma.hu-n, s ott láttam az egész iPhone 12 családot, de ezeket a fajtákat Steve Jobs detikálta. Ott volt a 12 mini, 12, 12 pro, és a 12 pro max hátulján az aláírása. De azt írták róluk, hogy kerekítve (én kerekítem) 1 000 000 ft-nál kezdődnek kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!