Milyen mobilt vennél, ha exkluzívra vágysz, (kicsit ki akarsz tűnni a tömegből)?
Hát ha igazán exkluzívra vágynék, akkor talán a Vertu Ti mobilt választanám. Persze ehhez előbb lottómilliomosnak kellene lennem :D
De ami nekem igazán exkluzívnak tűnik az a Sharp 007SH Aquos és a Samsung Galaxy Folder :)
Ha igazán ki szeretnél tűnni a tömegből, vegyél egy ilyet: [link]
Biztos vagyok benne, hogy te leszel az egyetlen a városban, megkockáztatom, az országban, aki egy ilyennel a kezében telefonál :)
Bocsi, hogyha kicsit félreérthető voltam és úgy tűnök, mint egy majom, aki csak a telefonján keresztül tud önmegvalósulni. Nem ez a cél, a helyén kezelem a telót.
Azt nehezményezem csak, hogy mostanában agresszíven tolják az ember arcába ezt az okostelefon-dömpinget, igazi tömegcikké vált. A hagyományos gombos telefonokból meg már csak az egy-kétezres gagyik vannak.
Hogy megértsétek, mire is gondolok, idéznék a 8800 Sirocco-ról megjelent cikkekből: "Életstílust veszel", "lényeg, hogy kiváló minőséget érezz, ez nem a tudásról szól" stb stb. A 8910, de kiváltképp a 8800 elsősorban a svájci órákhoz hasonló minőségű csapágyas mechanizmus (a kinyitásnál) és a minőségi anyagok (rozsdamentes nemesacél, zafírüveg a kijelzőn) és a masszív felépítés terén jeleskedtek. Minimalista tudású, de minőségi, tartós telefonok voltak. Mondjuk úgy, mint ahogy a Rolex órát sem a bizbas.zai miatt tartják sokra, hanem a minősége, anyaghasználata, precizitás miatt. Pedig csak két mutatója van és az idő mutatásán kívül nem tud semmit (néhányuknak van naptárja, de itt meg is áll).
Tehát engem nem a technika múlandó csúcsa érdekel, és nem tudta senki és semmi befolyásolni az ízlésemet, hogy beálljak a sorba dörzsölgetni és távirányít méretű szinte számítógépmonitort hordani magammal.
Hiányzik az a rétegigényt kiszolgáló telefonfajta, amit a 8-as sorozat tudott. Annak volt egy célcsoportja, és most pont mirólunk feledkezik meg a konzumidiótákat nevelő lobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!