Nem létezik a szám, mit lehet tenni?
Testvérem mobiljának nem működik a telefonja. Nem tudjuk igazából a problémát, csak azt, hogy nem lehet elérni és ő sem tud senkit hívni. Tegnap megpróbáltuk feltölteni a dominó kártyáját, de nem létezik a szám. Na a baj az, hogy holnap a testvérem (11 éves) egyedül fog órákra otthon maradni, mert én holnap csak délután 3-4 körül érek haza, anyám pedig hajnali 5-től ugyanígy délután 3-ig lesz el. Viszont esze ágában sincs otthon hagyni egyedül a kisgyermeket, anélkül hogy elérje. Viszont esze ágában sincs nem menni. Technikát elutasítja (skype, stb-t megtagadja) és szomszédok vagy ismerősök nincsenek, akik vigyázzanak rá.
Hogyan oldjuk meg, hogy a " káposzta is megmaradjon és a kecske is jóllakjon? "
Vagy túl régóta nem volt adategyeztetés, vagy túl régóta nem volt feltöltve.
Nincs esetleg otthon nekik internet/számítógép? Te felhívod messengeren, vagy ráírsz, aztán ráírsz anyádra, hogy beszéltem a gyerekkel semmi baj.
Hát lehet letiltották, igen.
A gyerek 0-24 internet előtt lóg, messengerezik. Én végülis felhívhatom, megpróbálom ezt megbeszélni.
Messengeren elérhetitek :)
Egyébként pedig vesztek neki egy új SIM kártyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!