Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudom rootolni a telefonom...

Nem tudom rootolni a telefonom sehogyse tobb rootos programot leszedtem mar kingoroot king root stb. De egyikkel se engedi gepen is meg probaltam es ugy se, ) : mit lehet ilyenkor tenni? Vagy letezik olyan telefon amit nem lehet rootolni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 15:55
 1/5 MR.X. ***** válasza:
Csak androidos telefonokat lehet rootolni. (Tudtommal.) Egyébként a root_al elveszíted a garancia jogodat! :) Hogyha nem megy elsőnek nézz több tutorial videót youtubon!
2017. okt. 16. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Onnan is neztem de sajnos nem jartam sikerrel androidos a keszulek. Programokkal probaltam meg geprol usb vel nem tudom milyen lehetosegek vannak meg.
2017. okt. 16. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Gogleben keress tutorial ami a te telefonodhoz készült.
2017. okt. 16. 16:13
 4/5 Alex Fly ***** válasza:

Ha nem titkolnád a telefonod típusát, akkor kaphatnál érdemi választ is.

Így csak annyit mondhatok: Gugli a barátodb az XDA pedig a kiindulópont...

Sok sikert!

2017. okt. 16. 17:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Hehe :D sony xperia xa1
2017. okt. 17. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!