Az Apple-t kötelező EU döntés a régebbi készülékekre is érvényes lesz?
Külső forrásból is engedniük kell majd alkalmazast telepíteni. (mint ahogy androidon az apk fajlal lehet)
Ez érvényes lesz egy iPhone 5-re is? Mert jelenleg nem tudom a messengert sem letölteni rá a szoftver verzió miatt. De külső forrásból egy akár régebbi verzió számú felmenne rá és akkor tudnám használni.
Nem szeretnék emiatt feltétlen új telefont venni.
"Látod... erről beszéltük korábban.
Beírtad egy valami kamu programba az AppleID-t.
Aztán csodálkozol ha feltörik a facebookodat, messengeredet.
Honnan tudod kinek adod meg a jelszavadat? És honnan tudod, hogy nem fogja végigpróbálni az a nagyobb szolgáltatásoknál? Hm?
Ezért nem kell ilyen régi szarokkal szórakozni, pláne nem úgy, hogy ilyen szürke megoldásokat alkalmazol.
Ostoba, elmaradott, buta a gondolkodásod!"
Ha már így bele állsz a dologba és az orrodnál távolabb nem látsz akkor szerintem csak te lennél olyan ostoba, elmaradott kretén hogy olyan apple ad-t adjál meg amibe az adataid és fél életed el van mentve ahelyett hogy ebből a célból csinálnál egy teljesen új dobós apple id-t.
"Ja incel-es csávó, te meg írj egy privit, szerzek neked egy jó csajt aki lekeringet végre és nem leszel ilyen frusztrált!"
Szerintem ő negyed annyira nem frusztrált mint amennyire te vagy itt.
Miért nem keresel magadnak egy másik kérdést ahol szórakozhatsz?
Mert veled is csak sűrűbben vagyunk, de többen nem.
Én se értem a kérdezőt, itt mindenki h.lye, csak ő a szakértő. Projekt telefon, meg erre arra kell, azt egy mai értékén kb 5 ezer forintot érő tizenéves hulladékkal szórakozik.
Ha annyira nagy szakember meg hacker, akkor venne egy rendestelefont magának, és azt használná ahelyett, hogy bohóckodik mindenféle tákolmány appal. Szerintem engedjük is el a kérdést, semmi értelme a trollal vitatkozni.
"Najó. Akkor csinálj amit akarsz. Szenvedj a szaroddal. Ennyi idő alatt amióta itt vacakolsz már megrendelhettél volna egy a mai viszonyoknak megfelelő készüléket és már ki is hozta volna a futár. De nem, te szívni szeretsz. Akkor szivasd csak magad!"
Persze hogy azt csinálok amit akarok, köszi hogy megengeded.
Rendelhettem volna igen, ha annyira mindenképpen át akarnék állni iOS-ra akkor nyilván frissebb készüléket veszek, de itt nem erről van szó. Ki szeretném hozni ebből a maximumot így második telefonnak, erre-arra jó lehet még.
"Ha annyira nagy szakember meg hacker, akkor venne egy rendestelefont magának, és azt használná ahelyett, hogy bohóckodik mindenféle tákolmány appal. Szerintem engedjük is el a kérdést, semmi értelme a trollal vitatkozni."
Én egy szóval nem állítottam magamról hogy nagy szakember vagyok :D Meg hogy hacker... Mint mondtam van rendes telefonom. Én örülnék a legjobban ha el engednéd a kérdést mivel segíteni vagy a témához érdemben hozzá szólni nem tudsz, a normál official gyártó által támogatott használati úton kívül sügér vagy a témához.
"Hagyjátok… bolond a kérdező is meg az incelember is."
Így van, az vagyok. Ez már elég indok hogy eltűnj? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!