Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Apple-t kötelező EU döntés...

Az Apple-t kötelező EU döntés a régebbi készülékekre is érvényes lesz?

Figyelt kérdés

Külső forrásból is engedniük kell majd alkalmazast telepíteni. (mint ahogy androidon az apk fajlal lehet)

Ez érvényes lesz egy iPhone 5-re is? Mert jelenleg nem tudom a messengert sem letölteni rá a szoftver verzió miatt. De külső forrásból egy akár régebbi verzió számú felmenne rá és akkor tudnám használni.

Nem szeretnék emiatt feltétlen új telefont venni.

2023. nov. 13. 07:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tehat 7 napig ervenyes az alairt .ipa, de az AltStore ujrainditja neked a 7 napot.

39F incel

2023. nov. 13. 12:41
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt ki fogom próbálni.
2023. nov. 13. 13:02
 13/29 A kérdező kommentje:
Elkezdtem telepíteni. Miért viszont a leírásban ugye azt írja hogy az icloud az csak akkor jó ha közvetlen az apple-től van letöltve. Viszont az apple oldalán is a microsoft store-ba vezet a link.
2023. nov. 13. 14:46
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem enged belépni windows alatt az icloud-ba pedig ugyan azzal az apple adval a windows-os itunes-ba bejelentkezik.

Azt írja "Bejelentkezés sikertelen

Mielőtt elkezdené használni az iCloud Windows-verzióját, az Apple ID-ja segítségével be kell állítania az iCloud szolgáltatást egy Macen vagy iOS készüléken."

Na most az iphone 5-ön nem is találok semmilyen iCloud-ot... így nem tudom hogyan teljesítsem a kívánságát.

2023. nov. 13. 15:16
 15/29 A kérdező kommentje:
Közben sikerült én voltam a hülye. Be kellett jelentkezni először a telefonban.
2023. nov. 13. 15:23
 16/29 A kérdező kommentje:
Feltettem az altstore-t a gépre, de a célegyenesben a végén az is behisztizett hogy neki ios 12.2 kell ahhoz hogy működjön...
2023. nov. 13. 16:06
 17/29 anonim ***** válasza:

Nem hiszti az, mert az annal regebbi verziokhoz van jailbreak/permasign, vagyis felesleges az AltStore.

De meg mindig nem tudjuk, hogy neked milyen iOS verziod van.

39F incel

2023. nov. 13. 16:13
 18/29 A kérdező kommentje:
Azt hittem egyértelmű, mert a kérdésben benne van hogy iPhone 5. Arra meg a 10.3.4 a legújabb. De igazad van kiírhattam volna. Most a redditen láttam hogy van egy sideloadly nevű alkalmazás. Fel is telepítettem de egyenlőre nem jöttem rá hogyan működik. A készüléket látja "idevice" és be írtam alá az apple id-mat. Meg alatta van egy advanced options. Gondolom neki fájlokat kéne megadni és azt teszi fel?
2023. nov. 13. 16:26
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Látod... erről beszéltük korábban.

Beírtad egy valami kamu programba az AppleID-t.

Aztán csodálkozol ha feltörik a facebookodat, messengeredet.

Honnan tudod kinek adod meg a jelszavadat? És honnan tudod, hogy nem fogja végigpróbálni az a nagyobb szolgáltatásoknál? Hm?

Ezért nem kell ilyen régi szarokkal szórakozni, pláne nem úgy, hogy ilyen szürke megoldásokat alkalmazol.

Ostoba, elmaradott, buta a gondolkodásod!

2023. nov. 13. 17:03
 20/29 anonim ***** válasza:
Ja incel-es csávó, te meg írj egy privit, szerzek neked egy jó csajt aki lekeringet végre és nem leszel ilyen frusztrált!
2023. nov. 13. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!