Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-on is vannak ilyen bugok?

Iphone-on is vannak ilyen bugok?

Figyelt kérdés

Nekem androidos telefonomon (Galaxy S22) mostanában elkezdtem megfigyelni alkalmazásoknál furcsaságokat.

A facebookon pl. megnyitok egy képet, és ha bele akarok nagyítani, tehàt szakszerűen, ahogy azt kell dupla koppintás a képen, ami mindig is a nagyítás volt, akkor visszadob a felhasználó profiljára néha. (Valamikor meg nagyít, ezt kéne egyébként)

Tiktok van hogy megnyitáskor kidob az app, és megint, aztán megnyitja.

Játékoknál, egyéb appoknál néha megnyitásnál valami szöveg, vagy felugró menü eltakar egy funkció menüt, amire szükségem volna.

Ha kezdőképernyőn a hírek részhez megyek, akkor ott belaggol a kijelző, és zavaró, hogy kicsit nehézkesen tudok elgörgetni onnan. Ez azért vicc, egy ilyen kaliberű készüléknél.

IOS-en vannak ilyen bugok, vagy az teljesen úgy van csinálva, hogy mindig minden ésszerűen nyíljon meg, normálisan jelenjenek meg funkciók?

Mert egyébként ott tartok konkrétan, hogy vagy a kalapácsot teszem bele ebbe a moslékul összerakott sz.rba, vagy hiába egy éves telefon, felidegesít, veszek 600 ezerért egy 15 pro maxot.

2023. okt. 27. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A face az ájfónon is szar. A tiktok sem a legjobb. Kilépni nem szokott, de van hogy megpörgeti úgy a telefont, hogy felforrósodik.

Ilyen eltakarós dolog nincs, még sosem láttam.

2023. okt. 27. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem Android vagy iPhone kérdés. A Tiktok egy trágyadomb, nem is értem, kínán kívül miért használja bárki. A Facebook meg minden frissítéssel egyre vacakabb.
2023. okt. 27. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Ez nem az Android vagy az iOS hibája, hanem a szar alkalmazásé. Nekem egyik problémám sincs se Android-on se iOS-en. ShiTok-ot meg nem használok, így nem tudom.
2023. okt. 27. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom hogy ezek az alkalmazás hibái. Egyszerűen sz@r és kész a facebook (a messengerrel együtt) és a tiktok is. Nekem az ipademen is tiszta bugosak.
2023. okt. 28. 18:33
 5/5 anonim válasza:
ugyanezeket csinálja az iphone se-m is.app hibája nem a telefoné
2023. nov. 5. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!