iPhone mint befektetés??? Konkrétan hónapról hónapra csökken az értéke.
2023. okt. 18. 20:36
2/12 anonim válasza:
Én a 14 Pro-ra voksolok, hiszen az ugyanaz szinte mint a 14 Pro Max, csak kisebb. De belsőleg ugyanaz. Én biztos azt venném, a sima 15 szerintem nem éri meg.
2023. okt. 18. 20:40
3/12 anonim válasza:
14 pro-t venném inkább, de ezt a befektetés részt nem értem. Nincs olyan telefon, ami befektetésnek jó lenne, hiszen már azzal csökken az értéke, ha a csomagolást kinyitod :D
2023. okt. 18. 20:45
4/12 anonim válasza:
14. De csatlakozva az előttem lévőhöz, ezeknek az értéke csökken, 3 év mulva már a legolcsóbb helyen is 100-ért megveszed. vagy 150 mindegy de ez befektetésnek 0
Nem vagyok apples, bevallom, nem tudom milyen új funkcio, mennyivel erosebb a hardwer a 15nek. De tudom hogy Apple nagyon sokáig támogatja a szoftvert a régi modelleken is. Es szerintem a 14 és 15 kozott valami elcsépelt szoftveres kis hulyeség a kulombség. A kamerája biztos hogy jobb a 14 pronak, mint a sima 15nek. Es még olcsobb is. Szerintem maradj a 14 pronál.
2023. okt. 19. 21:37
8/12 anonim válasza:
Eggyel régebbi Pro mindig jobb, mint az aktuális sima modell.
Ez kb. ökölszabály.
2023. okt. 20. 14:03
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2023. okt. 20. 14:32
10/12 anonim válasza:
Befektetést úgy érti szerintem, hogy 2-3 év múlva eladja és akkor nem az van hogy kidobott fél millát egy telóra, hanem csak negyedet.😂
Szerintem is prot vegyél. Amúgy szerintem 15 pro is szóba jöhet. Ha jól tudom kb ugyanannyi mint a 14 pro.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!