Iphone 14 pro max vagy sima Iphone 15?
Kicsi a 6,1" mi kéne tablet?
Amúgy ilyen kérdésben nem mérvadó ,hogy jobban jársz a tavalyi csúccsal. Vedd az újabbat.
Esetleg ugye a 15 vagy 15 Plus üveghátlapos, ez szerintetek könnyen törik? Régebben volt egy üveghátlapos telefonom és minden pici eséstől stb. tokban is megrepedt, akkor megfogadtam, hogy üveghátlapost SOHA többet.
Egyébként nem tudom, miről beszéltek, mindenhol kapható még a 14 Pro max, Media Markt, Telekom és társai. Esetleg fél-egy év múlva elhiszem. Bár 12 pro és 13 Pro is kapható kb. mindenhol még.
Nem tudom, hogy milyen telefonod volt, de már az előző iPhone XR-emnél sem volt ilyen probléma. Tokban tartottam, kis milliószor esett le, egy karcolás nincs rajta, nemhogy törés. Azóta pedig csak még jobb minőségű lett az üveg, amit használnak.
Nekem 14 pro van
Hogy könnyen törik e azt nem tudom mert még sose ejtettem le és tok sincs rajta :D
Ami mellette szól: nagyon gyors telefon, gyönyörű képeket csinál, egy kézzel is könnyen kezelhető
Ami ellene: nagyon gyorsan merül. Reggel el megyek itthonról teljesen fel töltve, a munkahelyemen csak telefonálásra használom szinte és mire haza érek 30% körül szokott lenni az akksi. Meg a kamera sziget miatt kicsit fej nehéz ezen kívül nekem nem volt vele más problémám
Nekem volt egy Huaweiem régen, üveghátlappal, attól betörött, hogy mondjuk durvábban raktad le a padra, nem hozzávágtad. Egyszer esett le a földre a zsaebemből, nem magasról, nem kőre, úgy betörött, hogy a kameráját egy évig nem is tudtam használni... Ezek után nem tudom... A műanyag hátlapú telóimmal semmi ilyen gond nem volt.
Volt egy iPadem régen tényleg nagyon stapabíró volt a kijelzője annak is. Nem tudom amúgy, hogy minek szarakodnaak üveghátlappal 2023-ban, mikor a legócskább műanyag többet bírna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!