Iphone 14 pro max? Vagy Huawei p60?
Szeretnék vásárolni új készüléket.
Eddig android vonalon mozogtam abból is leginkább Huawei.
Nagyon fasza kis márka jó pár Huawei megfordult már a kezem alatt de nem csalódtam soha benne..
Viszont most úgy érzem, hogy talán el jött valami új ideje! Újat kéne kiprobálni.
És ez a Iphone vonal érdekel mostanában
Ha váltani szeretnél, és az iPhone vonal érdekel, akkor ez a kérdés nagyjából el is dőlt, nem?
Inkább azon gondolkodj el, hogy olcsóbb-e annyival a 14 pro max mint a 15 pro max, hogy megérje az előző évi modell.
Listaáron jelentősen olcsóbb lett a friss modell mint a 14 volt, és idén érdemben többet is tud az új. Én a helyedben már a 15 pro maxot venném akkor inkább.
P60 Pro idei modell, 14 Pro max fél évvel régebbi, tavaly jelent meg.
A Huawei-nek a kamerája a 15 Pro/Pro Max-szal vetekszik. Videózást tekintve még mindig az alma a nyerő és szelfi kamerát nézve is a DXO szerint. Hardverben, szoftverben, főleg a Google miatt már a 14 Pro is jobb választás lehet. Android után más lesz az ios, valakinek megtetszik, de van, aki nem tudja megszokni, ez fordítva is igaz, pl ios-ről droidra váltás esetén. Kicsit többért kapható 15 Pro, ha nem annyira lényeges a nagy kijelző. Én ezt vennék, meg veszek is, ha végre elérhető lenne…🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!