Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit fontos tudni az iphoneról?

Mit fontos tudni az iphoneról?

Figyelt kérdés

..mármint aki androidról vált, és a kezében sosem volt még iphone. miben másabb a kezelése?

lehetőségem adódott jó áron iphone 13hoz jutni, ami azért a jelenlegi telefonomnál minden tekintetben jobb. megéri megvenni? nagy különbség van a használatban az android és iphone között?

és itt nem a sz*r meg nem sz*r kérdéskör érdekel :D hanem a tényleges használat. én elvagyok androiddal is.

2023. okt. 18. 13:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
25%

Na megint itt a mondatonként elemző marha 🤡

Ezek szerint magára vette, hogy egy frusztrált csődtömeg.

Vezetők alatt nem a sarki boltvezetőt értem, meg az alkesz kőműves vállalkozót, hanem a valódi nagyvállalkozókat, mondjuk a te szinteden nem meglepő, hogy nem ismersz ilyeneket. Nálam a telefon csak egy tárgy, neked az olcsó sz.rdroidod lehet hogy a személyiséged tükrözi, ezen sem lepődnék meg, nekem viszont használati tárgy. Ennyire mélyre meg ne süllyedj már, hogy 100 ezres sz.rdroidot hasonlítasz iPhone-hoz, se anyaghasználat, se kamera, se proci se szoftvertámogatottság, se semmiben nincs vele egy szinten. Még a 300 ezres androidost is kenterbe veri, a továbbiakban nem is reagálok az egybites kommentedre, törlöm is a kérdést a figyeltek közül, nem szeretném ha átjárna köztetek az ürülékszag, elég ha ti fetrengtek benne.

2023. okt. 18. 22:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!