Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valaki akinek van Huawei...

Van valaki akinek van Huawei Mate 20 telefonja?

Figyelt kérdés
2022 09 óta nem volt szoftver frissítés és nem is lesz már,ezen az utolsó Androidos típuson.Problémám: a készülék a tōbblépcsős applikációba nem enged belépni,rootolt készüléként érzékeli,de ez nem történt meg,ezt a szervizben is megerősítésre került! DÁP egészségtár banki applikációban nem tudok belépni,illetve jelenleg nem,tavaly nem volt probléma.Ha esetleg van valaki aki ugyanezzel a problémával találkozott kérem írjon.Családban van még egy ugyanilyen készülék ahol ugyanez a probléma,de tavaly még működött mindkét készüléken minden probléma nélkül!Előre is köszönöm ha van ötlet,vagy telefonguru aki tudna segíteni,Budapesten személyesen is elviszem.Előre is köszönöm.

febr. 1. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Már vagy 5 ilyen kérdés volt már...

Vegyél normális telefont, azért nem enged be mert elavult 6 éves telefonról van szó.

febr. 1. 01:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdekes... 7 éves Huawei telefonom van. P20. Erre sincs már évek óta frissítés, de nincs ilyen gond.
febr. 1. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
DÁP-nak minimum 10 droid kell
febr. 1. 10:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Huawei Mate 20 X az utolsó Google alapú és rendkívül hasznos és stabil villám gyors készülék és nekem már tavaly augusztusban fel lett téve a DÁP, EESZT bankok stb és mostanáig működött is.

Szoftvert frissítés a nemzetközi tiltás miatt már 2022 09 óta nem volt rajta, de minden tökéletesen működött rajta eddig. Vittem 3 helyre is persze 3 különböző vélemények voltak, de megoldások senki nem tudott. Nem szeretném lecserélni ugyanis akármelyik Samsung nem volt olyan mint ez, és az is amit most vettem Samsung S24 is lassul illetve fagyás jelentkezik több funkció egyidejű használat során, ráadásul nem áll rá az agyam sem. Ha nem ismerném a komolyabb készülékeket akkor nem ragaszkodnék ennyire hozzá, ráadásul még, nem is folytatnám, hogy ebből 3 db vettem anno közel majdnem 1 millió forintos értékben.

De ez már csak az én hülyeségem volt, de ha nem csinál semmit Huawei akkor le lett volna tiltva valami más miatt mivel ördögi kiugró forgalmat és hihetetlenül jó hosszú távú kapcsolatot épített ki a világ minden pontján. Amúgy Európában is elég komoly kapacitású, technikai valamint szoftver működik Magyarországon is. De ez már más téma.

Köszönöm hogy végigolvastad.

febr. 1. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is sajnálom a Huawei P20-at, mert nagyon szeretem, nem véletlenül szolgál 7 éve. Ha nem így alakul a történelem és hagyják tovább fejlődni a világ legjobb gyártója lehetett volna. De így alakult, utólag kár ezen keseregni.

Amúgy én is most keresem az utódot. A terméktámogatás miatt csak a Samsung és az Apple jöhet szóba. Hiába csábítók a technikai adatok, kinézet, ár a kínai készülékek mellett, ha csak 2-3 évig kapsz szoftverfirissítéseket, utána meg le vagy szamócázva. Dobd ki, aztán vegyél másikat.

febr. 2. 07:51
 6/6 anonim ***** válasza:
febr. 2. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!