Miért akarja mindenki, hogy cseréljem le a Huawei Mate 20 X telefonom?
Utolsó sorozat ami még még kapta Google alapú, igaz egy ideje nem frissít de minden működik rajta, nem akad semmi rajta, most is villám gyors, nagy kijelző 7,2 tartós készülék. Egyedül az akkumulátor kezd gyenge lenni és egy napot sem bír ki, és aksit nem nagyon lehet kapni hozzá, mint szinte már semmit sem.
Hiába mondom,hogy volt Samsung IPhone is de vissza adtam a gyerekeimnek mert nem tudom megszokni és nem is akarom cserélni. Ráadásul még közel 350.k.volt az ára anno. Előtte is Huawei Mate sorozat telefonjaim voltak,8, 9,10,10pro,20,20 pro,és mindegyik jó volt. Szoftver és haver oldalról is erős volt és nagyon sajnálom, hogy ha még kellene vállnom tőle.
Senki sem "akarja", a te telefonod, azt teszel vele, amit akarsz.
Ettől függetlenül sok szempontból jó döntés egy (relatív) ősrégi, hardveresen és szoftveresen rég nem támogatott telefont lecserélni...
Ha neked jó még használd .
Nekem filmnézésre Van egy Samsung A10 2016 Modell tabletem tökéletes filmnézésre kibir még mindig egy napot ,pedig AZ utodja IS megvan Samsung s6 Lite 2022 azt Meg nyelvtanuláshoz hadsználom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!