Mit fontos tudni az iphoneról?
..mármint aki androidról vált, és a kezében sosem volt még iphone. miben másabb a kezelése?
lehetőségem adódott jó áron iphone 13hoz jutni, ami azért a jelenlegi telefonomnál minden tekintetben jobb. megéri megvenni? nagy különbség van a használatban az android és iphone között?
és itt nem a sz*r meg nem sz*r kérdéskör érdekel :D hanem a tényleges használat. én elvagyok androiddal is.
Úgy látom ez a fórum tényleg a frusztrált véglények, a társadalom aljának a gyűjtőhelye.
Ez az a hely, ahol az iPhone egy sz.r f.s, semmire nem jó stb.
Ez az a hely, ahol a csődtömegek szerint Azahriah egy sz.r előadó, és nem is nagy szám a 3 Puskás koncert.
Ez az a hely, ahol segédmunkás prolik havi 5 milliót visznek haza, mert informatikusok.
Ez az a hely, ahol minden proli senki válaszolónak PhD fokozata van.
Ahol onnan tudod, hogy a válaszod ér valamit, hogy lepontozzák a prolik, de érdemi cáfolat nem érkezik. Csak névtelen, frusztrált lepontozás. Az első és második válaszoló jól mutatja a prolik szellemi állapotát. Hatalmas érvek, tényekkel alátámasztott állítások arra nézve, hogy az "ájfón egy f.s".
Persze aki összetett mondatokat ír, és értelmesen elmondja, miért szereti, azt a véglény már pontozgatja is.
Én is szeretem az iPhone-t, néhány tény, amit NEM tud senki cáfolni:
-az iPhone kapja a legtöbb szoftveres támogatást
-az iPhone videós képességei a legjobbak
-az Apple ökoszisztémája a legjobb, semmi semmivel nincs annyira jól összehangolva, mint két Apple által gyártott eszköz.
-az iOS a legstabilabb mobilos oprendszer, ami az androidos telókhoz képest feleakkora hardverigényű
-az iPhone csúcsprociai piacvezetők, minden benchmarkban csúcson vannak.
Ezek tények.
Az ökoszisztéma tényleg brutáljó. Bár ez kétélű fegyver. Nekem mindenem apple (mac air, 14pro, series7 watch, ipad air4, pro2 fules), de pont ez amiatt a kovetkezo termekeim is fixen apple cuccok lesznek. HA akarnek se tudnek kiszakadni a rendszerbol.
Jelzem nem vagyok apple fanboy, nem allok sorban sose semmilyen termekert orakat, szimplan ezeket talalom a legjobbnak az en felhasznalasi modomhoz.
@10
„senkit sem érdeklő értéktelen kommentjét.”
Téged is érdekel, olyannyira hogy idehánysz egy 12 soros sirámot.
„Azért mert ti csóró lúzerek vagytok,”
Nem mindenkinél egy vacak telefon az értékmérő, mint nálad...
„az összes valamire való vállalkozó, menedzser, híresség, vezető stb.”
Naponta találkozom vállalkozókkal, menedzserekkel, vezetőkkel, elvétve látok náluk Apple terméket.
„Gondolom azért használja minden olyan ember, aki tényleg értelmes és hasznos tagja a társadalomnak, mert annyira sz.r telefon.”
Nem, ők azért használják, mert felesleges pézük van és 5x 10x 20x annyi pénzt tudnak rászánni egy termékre.
Szóval akkor szerinted egy ápolonő, tűzoltó, gyógyszerész, takarítónő, festő, vízvezeték szerelő nem hasznos tagja a társadalomnak???
„...kezdhetnétek valamit magatokkal, hogy ti is haladjatok egyről a kettőre, és talán ti is vehettek majd egy ilyet…”
Te mit kezdtél magaddal? Vettél egy ájfont? És? 5X annyi pénzből valósítasz meg valamit, amit az általad lenézett és megvetett „lúzerek” ugyanúgy megcsinálnak egy százezres Androiddal.
Sosem fogod megérteni, hogy valaki számára egy telefon készülék csak egy eszköz nem pedig egy olyan tárgy, amivel a személyiségét akarja helyettesíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!