Milyen telefont vennél?
A fő szempont az lenne, hogy hiperszuper legyen a kamerája a telefonnak. Hiába 64mp a mostani telóm kamerája, minőségben nem túl jók a képek... pláne ha bent fotózok, vagy nem a legjobb fényviszonyok mellett.. pedig megnéztem a telefonról teszt leírást, ott szuper képek voltak... nomindegy. most szeretnék olyat, ami tényleg jó képeket csinál.
Emellett 6-8gb rammal, 128gb tárhellyel szeretném. néha játszok a telón (tök alap, nem nagy igényű játékok), fb, messenger, böngészés, fotózás (a gyereket :D) amire használnám.
max 220e környékén nézelődök
#12 Ne nevettes, nekem a 7 Plus van, de azok is kritikán aluli képeket készítettek lol
Én most a Pixel 8 Pro-val szemezgetek, nagyon jónak tűnik, de várjok míg több vélemény érkezik. A Pixelek mindig is jó képeket csináltak, a te árkategóriádba maximum a Pixel 7 vagy a Pixel 7a fér be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!