Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vennél?

Milyen telefont vennél?

Figyelt kérdés

A fő szempont az lenne, hogy hiperszuper legyen a kamerája a telefonnak. Hiába 64mp a mostani telóm kamerája, minőségben nem túl jók a képek... pláne ha bent fotózok, vagy nem a legjobb fényviszonyok mellett.. pedig megnéztem a telefonról teszt leírást, ott szuper képek voltak... nomindegy. most szeretnék olyat, ami tényleg jó képeket csinál.

Emellett 6-8gb rammal, 128gb tárhellyel szeretném. néha játszok a telón (tök alap, nem nagy igényű játékok), fb, messenger, böngészés, fotózás (a gyereket :D) amire használnám.

max 220e környékén nézelődök

2023. okt. 14. 20:27
1 2
 11/13 anonim válasza:
16%
Akármit is mondanak szerintem! (Saját vélemény) Volt már pár telefonom sokféle márkás és szerintem az iphon volt eddig amire azt mondtam,hogy ez igen az előtt volt egy xiomi 48mpx volt nem az mondom,hogy nem csinált jó képeket de az iphon valamivel mindíg jobb mint a többi telefon kamera szempontjából.
2023. okt. 14. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Persze, mert nem a megapixel számít, hanem a szenzor. Nekem a 8 éves iPhone 6S-em köröket ver bármelyik hulladék Xiaomira kamera terén.
2023. okt. 14. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

#12 Ne nevettes, nekem a 7 Plus van, de azok is kritikán aluli képeket készítettek lol

Én most a Pixel 8 Pro-val szemezgetek, nagyon jónak tűnik, de várjok míg több vélemény érkezik. A Pixelek mindig is jó képeket csináltak, a te árkategóriádba maximum a Pixel 7 vagy a Pixel 7a fér be.

2023. okt. 15. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!