Melyik androidos telót vennéd ha most vennél telefont?
Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 23:17
3/9 anonim válasza:
Milyen Androidra gondolsz? Stock Androidos telefonra vagy Android alapra épülő, de nem konkrétan Android telefonra? Ha az előbbire gondolsz akkor a Google Pixel nem rossz választás. Ha nagyobb a költségkereted akkor SONY. Ha az utóbbira gondolsz akkor egyértelműen Samsung. Samsungból találsz magadnak az összes árszegmensben. A legjobb telefonjuk, illetve a világ egyik legjobb telefonja a Galaxy S23. (Persze a csúcskategóriát leszámítva)
4/9 anonim válasza:
#3 Milyen az az Android-ra épülő, de nem Android-os telefon? xD
6/9 anonim válasza:
Google pixel mert Stock Android szeretem.
7/9 anonim válasza:
4. Rosszul fogalmaztam de az Androidost úgy értem hogy gyári Android. Az Androidra épülő pedig az, hogy az Androidot veszi alapul, de átalakítja a gyártó a saját igényeire a rendszert. Tehát nem kapsz "android élményt" hanem Huawei vagy Samsung élményt kapsz.
8/9 anonim válasza:
#7 De az is Android, csak egy custom skin van rajta.
9/9 anonim válasza:
Hardcore Apple Fan-ként írom,14 Pro Max-ról
Az aktuálisan elérhetö modellek közül:
Motorola Razr 40 Ultra vagy
Motorola Edge Pro
Stock Android, aktuális Hardware és vonzó árak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!