Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha androidos telfonról váltok...

Ha androidos telfonról váltok IPhone mobilra, akkor a whatsapp üzeneteket megkapom?

Figyelt kérdés

Van egy illető, akivel ritkán beszélek a Whatsapp alkalmazáson. Nagyjából egy hete váltottam androidos telorol az iPhone-ra. Meg a régi, tehát androidos telomon írtam neki, amire szinte mindig órákon belül válaszolt. Viszont mikor megírtam neki az utolsó üzenetet, akkor már át is léptem azonnal az új telomra, hogy majd ott kapjam meg az üzenetét. Na de azóta sem jött semmi, így visszaléptem a régi androidos telomra, ahol az üzeneteket még vissza is tudom olvasni, de nem jött ott sem új. Majd jelenleg ismét már új IPhone telefonomon vagyok.

Létezik, hogy nem kaptam volna meg az uzenetet, vagy inkább nem válaszolt? Mi a tapasztalatok ilyen téren?

Ha esetleg később írna, akkor megkapnam az új telomon az uzenetet?

(Nyilván a telefonszám nem változott.)

2023. jún. 16. 21:20
 1/3 meszike91 ***** válasza:
100%
Meg kéne kapnod.
2023. jún. 16. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
igen
2023. jún. 16. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, akkor is megkéne kapnod ha iPhone, ha Android. ez nem befolyásolja. tehát az ismerősöd nem válaszolt. ha az üzenetet látta, akkor nem akart válaszolni, viszont ha nem látta, akkor valami fontos elfoglaltsága akadt, nem ér rá. majd válaszolni fog, ha szeretne.
2023. jún. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!