Havi mekkora jövedelemnél vennél 400 ezres, vagy annál drágább telefont?
Eddig szuperek a válaszok. :))
Nem az a lényeg mennyit keresel, hanem, hogy mennyi marad meg a fizetésedből. Kereshetsz 650 000 Ft-it, ha a rezsi+hiteled+ havi költésed 600 000Ft. Meg van olyan is, hogy 450 000 Ft-ból megmarad 200 000 Ft-od hó végére. Amíg nem volt megtakarításom, a drágább telefonokat vásároltam, nem hencegésből, csak mert úgy éreztem arra volt szükségem. Most hogy lenne a drágábbra pl 500 000 Ft-osra, megelégszem 250-300 000 Ft-ossal.m, és nem 2, hanem inkább 3-4 évente cserélgetem.
Van akinek az utazgatások fontosabbak, még ha hitelből is, de elmegy, feltölti a facéra, hogy hol voltak, villognak, meg 2 hét alatt elver 1,5M Ft-ot. Nem biztos, hogy ez jobb dolog, mint venni 3-400 000 Ft-ért mobilt venni.
Térjünk vissza erre a kérdésre 10 év múlva.
És akkor majd megtárgyaljuk milyen jó is volt, amikor még olcsóak voltak a mobilok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!