Vennél Xiaomi Redmi Note 11S mobil telefont?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 10:05
2/9 A kérdező kommentje:
Milyen telefont vennél #1?
2023. márc. 31. 10:13
3/9 Mr.TECH válasza:
Szerintem 70.000Ft-ért egészen megérős hardverrel rendelkezik.
Bár nem vagyok Xiaomi párti, de ha te szereted ezt a márkát, akkor nyugodtan megveheted.
Ebben az árban még a Motorola G41 és G42 is jó tudással bír, vagy ott van a Samsung “M” szériája, de ott meg a jó hardver miatt műanyag az egész készülékház, ami ront a minőségérzeten.
5/9 anonim válasza:
Nem. Nagyon hamar elromlana. Ha Androidot vennék, akkor csak és kizárólag Samsungot.
7/9 anonim válasza:
Redmi 8-am van kb 4 éve, semmi baj vele! Biztos, hogy a 11 még jobb, nagyobb tudású, tehát én vennék!
8/9 Landrás válasza:
Igen vennék. Xiaomi Mi 9-et használok, a megjelenése után vettem. Tökéletes működéssel. A páromnak Redmi 8T van szintén hibátlanul teszi a dolgát évek óta.
9/9 anonim válasza:
1Xiamoi lehallgat
2Szar
3szar
4szar
5szar és szat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!