Milyen fotomobilt érdemes vennei 2023-ban ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Kerestem a neten, de a mobilarénában rákeresve a (felső)középkategóriás top fotomobilokra, az mindegyiket lehúzta . A lényeg, hogy vodás legyen . Az előző telefonom totálkáros lett, volt rajta biztosítás, így ha picit drágább lenne, még elmegy , de ne legyen 400 . Nagy legyen a kijelzője, szuper képeket csináljon, lehetőleg este is, lehetőleg makros .Nagy kapacitású legyen, plusz pont ha víz és por álló mert túrázni is szoktam . Samsungot már elengedném, de iphone -t nem szeretnék . Videojátékozni nem szoktam, de azért ne legyen lassú meg normálisan lehessen kezelni . Köszi a segítséget :) !2023. okt. 13. 00:31
1/7 anonim válasza:
Fényképezőgépet vagy valamilyen Pixel-t, a 8-as most jelent meg, egyelőre . Szolgáltatónál nem fogsz találni.
2/7 Morzsi007 válasza:
Huawei P60 Pro kamerája igen jól sikerül, de nem olcsó és kicsit macerás a droid rajta. De nem Samsung és nem iphone. Az utóbbival mi a baj? Divat telefon?
3/7 anonim válasza:
felsőközépkategóriástopfotomobil
😂
5/7 anonim válasza:
Gondolom az hogy az egy nem felső-középkategóriás topfotomobil!
6/7 A kérdező kommentje:
1: köszi, de szomorúan olvasom . Morzsi007:köszi ! egyrészt divattelefon, nem láttam olyat aki nem vacakolt a törött töltő vezetékkel , még mindig androidos voltam . 4: semmi bajom,sőt az lenne a legjobb, csak azom volt, de ha váltani kéne váltanék .5: jó, de akkor 400 alatt mindet lehúzza ? Valami csak jó lehet azért .
2023. okt. 13. 18:53
7/7 Morzsi007 válasza:
Divattelefon. Hm…
A leggyorsabb telefon a piacon jelenleg, nem kevés előnnyel, kamerában is a legjobbak között van. Sajnálom, hogy sokan még mindig ennyire vakok és csak a csillogást látják. Nincs azzal baj, ha valaki nem ilyet vesz vagy nem szereti, de baromságokat ne írjunk, hogy “csak” divattelefon.
Egy gyári kábellel sem volt bajom, volt, hogy 8 évesen is használtuk, ekkor már szétmállott kissé a külső szigetelés, de működött. De nem prédikálok….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!