Remi Note 5-be milyen akkumulátort érdemes venni?
Én most cseréltem redmi 6-ban,a kiszedett régi/eredeti gyárira is úgy van írva hogy 2900/3000mAh,úgyhogy nem számít hogy hirdetik,úgy látszik van gyári tűrés...
Gyárinak nevezettet is árultak,OEM-et vettem,külső feliratozásban karakterre megfelel a réginek-bár méretre pár mm-rel nagyobb,épp hogy belefért hosszában.
Vagy mellényúltak a webshop raktárban mert a képen az OEM aksi nem úgy néz ki mint a gyári...
#1: Valószínűleg ez a márka lesz én is erre jutottam!
#2: Sajnálatos. De biztosan nem gyári volt, mert az nem létezhet, még ha úgy is néz ki, vagyis próbálják úgy megcsinálni.
#3: Sajnos nincs gyári hivatalos OEM aksi kereskedelmi forgalomban. Több telefonossal is beszéltem, meg Xiaomi gurukkal is. Beépített nem kiszerelhető akkummlátorok miatt ezzel nem tervez a gyártó, ha elromlik inkább cserélj telefont ez a teória, ami a gyár szempontjából érthető is. És pontosan azzal tudod ellenőrzni, ahogy te is tetted. Nem úgy néz ki a felirat, a neten vannak erről információk is. Megveszik valahonnan ezeket és átcímkézik OEM szerűvé. Szóval inkább azt ajánlom neked is, mint amit nekem is írtak, hogy Cameron Sino-t vegyél.
#4: Valószínűleg elnézted a kérdést.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!