Milyen powerbank-et érdemes venni? Illetve, mivel jobb egy 20.000 mAh-s powerbank (telefonakksi szempontjából is)?
xiaomik nem rosszak
Ajánlom az Asus Zenpowert is, az is tök jó.
Nem feltétlenül érdemes megvenni a 20000mAh-s, minek vipelnéd egész nap azt a nagy dögöt. Elég egy akkora amivel egyszer pluszban feltötöd a telefonodat.
A telefon akksijával nem kell foglalkozni, majd megvédi saját magát a telefonban és az akksiban lévő áramkör.
Ha egy töltéssel reggeltől estig nem bírod ki, valami nagy baj van a fejedben. Igen, még a sok-sok éves telefon is bírja rendes - emberi - használat mellett.
Ha pedig arra kell a powerbank, hogy hülyegyerek játékokat játssz, vagy hülyegyerekek filmeket nézz ahelyett, hogy kinézz a fejedből, ott nem elektronikai, hanem emberi probléma van.
Én ezt vettem nemrégiben, maximálisan elégedett vagyok vele. A Blitzwolf is jó külső aksikat gyárt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!