Melyik telefont érdemes megvenni fotózás szempontjából?

Figyelt kérdés

Az alábbi telefonok közül választhatok, nem értek nagyon a kamerákhoz, kérlek ezek közül segítsetek választani:

-Huawei P40 lite

-Xiaomi Redmi Note 9

-LG K61

-Honor 9X

-Samsung Galaxy A41

-Samsung Galaxy A21s 128GB

2021. ápr. 20. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Tökmindegy.
2021. ápr. 20. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Huawei P40 lite, talán ha redmi pro lenne akkor az, de így a Huawei!
2021. ápr. 20. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
A Huawei, de más szempontból meg biztosan nem vennék Huaweit.
2021. ápr. 21. 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Jön a sok lepontozós mazsom, de azt egyik sem képes ideböfögni, szerinte miért is lenne bármelyik szutyok jobb, mint bármelyik másik.

Mindegyikben légypiszoknyi kis szenzor van légypiszoknyi kis optikával. Az összes többi csak parasztvakítás.

2021. ápr. 21. 09:26
 5/8 anonim válasza:

Nekem Xiaomim van és rendkívül megvagyok vele elégedve.

Egyébként a Huawei-t ajánlanám, de csak akkor, ha nem zavar, hogy nincsenek rajt Google szolgáltatások.

Ha zavar, én a Xiaomit ajánlanám ezek közül.

2021. ápr. 25. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Logikus, hiszen neked az van, akkor az a legjobb. Igaz, hogy a többit még képen sem láttad, de azt ajánlod, mert neked nem telik jobbra.

Annyira értelmetlenek és feleslegesek ezek a kérdések... Meg ezek a válaszok.

2021. ápr. 25. 17:34
 7/8 anonim válasza:

Kedves #6

Ismerem mindegyik telefont, mindegyik márkából volt már egy-egy, miért ne ajánlhatnám azt, ami nekem a legjobban bevált?

Ui. Az utolsó három még van is itthon a családban és mindenki, mindig az enyémmel fotózgat, mert az a legjobb

Így kifejtve lehet világosabb az ervem :)

2021. ápr. 25. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván, ha a kérdéses készülékeket össze tudod hasonlítani, akkor hasznos a véleményed. A "nekem ez van tehát ezt ajánlom" viszont teljesen haszontalan.
2021. ápr. 25. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!