Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen márkájú kézikamerát...

Milyen márkájú kézikamerát vegyek?

Figyelt kérdés

A régi sajnos tönkrement és többszázezrem sajnos nincs újra. Max. 50.000Ft

Amit tudott a régi, az a 20x zoom, Full HD, magyar nyelvű menü. A lényege az a kifordítható képernyő része feltétlenül, hogy szemből vegyem magam és úgy tudjak zoomolni. Tehát a telefon szelfi mód, meg a telefon hátlapi kamera tükörben szenvedve sem jó.

Nézegettem és találtam ilyen 15 ezres noname kamerákat is, de nem tudom azok mennyire jók. Ilyen emagos cuccok.

Vagy esetleg a Buki, Agfaphoto, Andoer már jó lehet?

tegnap 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Felejtős. Ennyi pénzért legfeljebb szemetet kapsz.

Egy középkategóriás telefon jobb fotókat és videót készít. Ha nagyon kamerát akarsz akkor még tegyél a keret végére egy nullást és beszélhetünk róla. A prémium kompakt kategóriában a nagyon minimum ár használtan is 200e körül van, ami már jobb mint egy telefon.

tegnap 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
50???? Bocs, de te hol élsz? Manapság 500+ egy ilyen.
tegnap 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden héten felteszi valaki ezt a kérdést...

Ember, 20-30-50 ezerért nem kapsz semmilyen kamerát, csak aliexpresses szemetet és 20 éves lefingott vackot.

Ha normális kamerát akarsz, 350e alatt nem is érdemes ezen gondolkozni, használtan pedig a 200e alatti kategória elkerülendő. A márka teljesen mindegy, A Canon G széria, Sony RX és a Panasonic lumix LX is mind jó, ez mind preferencia kérdése.

tegnap 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen Sony/Nikon/Canon márkákban nézelődnék.
tegnap 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!