Hány százalékos akkumlátor kapacitással lehet még érdemes Iphonet venni használtan?
Tehát mi az az aksi kapacitás amivel pár hónapig vagy akár pár évig nem kell aksit cserélni a telefonba. A pár évet azt arra irtam, hogy elvileg Iphone 12 és 13-mas szériában már olyan aksi van amit kb 4 év mulva kell cserelni. De akkor mar valszeg az ember nem az aksit hanem inkabb a teloját akarja már váltani. Mert gondolom Iphoneba uj aksi nem 10 ezer forint még a régebbi modelleké sem. Es jelenleg vagyok én aki Iphonet akar venni használtan. Legalabb egy Iphone XS. De Júniusra lehet összejön 170-180k és akkor veszek egy Iphone 11 Pro Maxot. Anyám most vett magának 15-ért egy Iphone 6-ot. Egyenlore nincs gondja az aksival. De nagybáttyám már több mint 7 éve vette. Gondolom egy aksi csere legalabb mar biztos volt. Sajnos nem engedi, hogy megnezzem milyen állapotu az aksija. Ismerek olyat aki Iphone 6-8 esetleg XR vagy X telokon gondolkodik. Apukám pedig majd Iphone 12-13 szériát akar venni. Nagyon ugy nézz ki egyenlőre, hogy vesz egy 12 Prot használtan. Bár lehet, hogy megvárja az év végét, hogy a 13 Pro használt ára lemenjen 250k körülire. De mindenkinek játszik Max illetve Plus vagyis nagyobb méretű Iphone is. Azokba elvileg még jobb aksi van.
Annak idejen vettem egy Iphone SE-t használtan. Mármint az első szériát. Akkor meg nem értettem annyira az aksikhoz. De majdnem 2 év kelett ahhoz, hogy 2020 ősszén azt csinálja a telo benti kornyezetben is, hogy random akár 100%rol kikapcsol és ha toltore raktam csak akkor indult ujra. Tehat volt amikor egesz este nem tudtam telefonozni emiatt. Váltottam is Xiaomi Redmi Note 8 Prora. Most viszont tudtam venni 25k-ba Iphone 7-et. És ezt használom inkább mert gyorsabb. Illetve IOS. Ennek jelenleg 78% az aksija. Kint már volt 2 este is amikor lemerult. De ezt vissza lehet kapcsolni. És ha nem használom nem kapcsol ki. Viszont amikor melegbe mentem megint visszakapcsolt. De 60% helyett pl 15% volt. És ez 4 óráig maradt ugyanennyi utána még 3 óráig birta 1%-al XD.
80%-os akkukapacítás alatt az Iphone reklamál az aksi cseréjére.
3 percnél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!