Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A mai világban van még bármi...

A mai világban van még bármi létjogosultsága a vezetékes telefonnak és használatának?

Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 22:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%
Te valahol Mucsaröcsögén élsz akkor, ahol minden ilyen szar.
2023. okt. 4. 20:22
 22/27 anonim ***** válasza:
38%

"Amikor a csatornázó művek felássák a 15 méter széles területet és átvágják a kábelt, akkor különösen megbízható, igen. Egészen biztos lehetsz, hogy két napig nincs vonal a telefonodban."

Mára már nagyon ritka a rézpáron működő vonal. A digitális csatornákon őedig szinte mellékterméknek tekinthető a vezetékes telefon.

2023. okt. 5. 10:26
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Vezeték nélkül nehéz a kikötözős sex!
2023. okt. 5. 20:50
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

@ 20 "De nálunk az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a kocsiban felejtettem a mobilomat, és a férjem elvitte a kocsimat, mert az övé szervizben volt. Sokáig kerestem a mobilomat, végül hivni akartam a mobilomat, mert azt hittem, hogy a házban van, és ha csörög, akkor meg fogom találni. De nem volt vonal. És vagy 5 órán keresztül nem volt vonal, amikor másnap reklamáltam, akkor közölték, hogy valami áram-probléma volt náluk. Na pont akkor mondtam le, mert nem segitség a vezetékes semmire sem, es túl gyakran történik valami a szolgáltatással."

A felvázolt példád alapján a mobiltelefonról sem tudtál volna segélykérő számot hívni. Ennyi erővel azt is lemondhattad volna...

2023. okt. 7. 20:34
 25/27 anonim ***** válasza:
33%

A mobil akksirol mukodik, es az adotornyok elegge fuggetlenek a kornyek aramellatasatol, miutan mashol van a vezetekes halozat kozpontja, mint a mobilok adotornya. Tehat hiaba van aramszunet mondjuk a Krisztina koruti MATAV vezetekes kozpontban, ha a mobilom tornya a Tabanban van, es nem azonos halozaton. Raadasul vannak helyek, ahol az adotornyok napelemekkel mukodnek (mondjuk nem Magyarorszagon, ez igaz).

Nem baj, hogy nem tudtad, orulok, hogy segitethettem.

2023. okt. 8. 04:57
 26/27 lali51 ***** válasza:
100%
# 25 nálunk hosszabb áramszünetkor a mobil tornyok is lekapcsoltak 2.5 óra után.
2023. okt. 8. 09:10
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Itt nem. Ezert nincs letjogosultsaga a vezetekesnek, mert a legkisebb vihar eseten is mukodeskeptelenek, vagy aramszunet, vagy vezetek szakadasa miatt.

A mobil meg dolgozik mindig. Ha pedig esszel valasztasz szolgaltatot es csomagot, akkor arban is jobb, mint a vezetekes.

2023. okt. 8. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!