Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A mai világban van még bármi...

A mai világban van még bármi létjogosultsága a vezetékes telefonnak és használatának?

Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 22:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%
Van. Ahol van körzetszám azt mindig vezetékesen hívom. Viszont az is igaz, hogy ha csörög akkor az vagy a tesóm, vagy közvéleménykutató :-)
2023. okt. 3. 06:08
 12/27 anonim ***** válasza:
25%
Nincs.
2023. okt. 3. 06:53
 13/27 anonim ***** válasza:
34%
ahol most ėlek külföldön ott mėg sokan mobil melett tartanak hasznålnak vonalas telefont.
2023. okt. 3. 07:55
 14/27 lali51 ***** válasza:
49%
Miért ne lenne? Telekom Magenta csomagban vagyok, nyugdíjasként általában otthon vagyok ingyen tudom hívni az összes nem emelt díjas telefonokat.Ahavid
2023. okt. 3. 10:34
 15/27 lali51 ***** válasza:
49%
A havidíj 3687 Ft,ennyiért melyik mobilról tudsz ingyen korlátlanul telefonálni?
2023. okt. 3. 10:38
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
Kell a lakáshitelhez!
2023. okt. 3. 13:30
 17/27 Hintalow ***** válasza:
79%

Bizonyos korosztály felett nem igazán jellemző, legalább is èn azt látom a barátaim, ismerőseim, testvèreim körèben (sacc 30-40 èv közötti korcsoport) hogy senkinek nincs. Egy darabig volt mert "kötelezően" adták a nethez +200 ft-èrt.

De már egy ève leszereltem a kèszülèket, mert csak útban volt, plusz csak nagymamám hìvogatott (volna) rajta, aztán pedig mèltatlankodott, hogy nem veszem fel. (Ja, mert nem vagyok otthon 😁)

Az a vicc, hogy ha kivennèm az előfizetèsből, akkor magasabb lenne, mert a hűsègdìj előfeltètele. Kösz Digi 😅

Munkahelyen szintèn már szedik be az asztali telefonokat azoktól aki nem használja, az új belèpőknek meg már nem is kèrünk. Mert minek is, amikor mindenkinek ott a magánra is kb korlátlanul használható cèges mobil?

Szóval eltűnőben van erősen szerintem, nem igazán tud előnyt a mobilhoz kèpest. 🙂

2023. okt. 3. 17:27
 18/27 anonim ***** válasza:
59%

1. nem sugároz mikrohullámot az agyad mellet 2 cm-re

2. nem szakadozik a beszélgetés

3. sokkal ergonomikusabb a klasszikus kagyló

4. nem kell keresgélni a készüléket, fix helyen van

5. nem kell figyelni a töltögetésre

6. olcsóbb a percdíj

7. lehallgatása nehezebb

8. nem okoz interferenciát az otthoni készülékeken

2023. okt. 3. 20:19
 19/27 anonim ***** válasza:
35%
Megbízhatóbb, nem függ térerőtől és töltöttségtől, kb. mindig tiszta a beszédhang akkor is, ha távolabbról szólnak bele. Mi ugyan kiköttettük már, nekünk nem kell, de ismerek olyat, aki rengeteget beszél, állandóan vonalban van a hatezer ismerőse, ingyenhívós vezetékes előfizetése van, mobilon meg nem olyan van, ezért mindenkit vezetékesről hív és órákig dumál a tanítványaival, kollégáival stb.
2023. okt. 4. 01:37
 20/27 anonim ***** válasza:
22%

Amikor a csatornázó művek felássák a 15 méter széles területet és átvágják a kábelt, akkor különösen megbízható, igen. Egészen biztos lehetsz, hogy két napig nincs vonal a telefonodban.

De nálunk az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a kocsiban felejtettem a mobilomat, és a férjem elvitte a kocsimat, mert az övé szervizben volt. Sokáig kerestem a mobilomat, végül hivni akartam a mobilomat, mert azt hittem, hogy a házban van, és ha csörög, akkor meg fogom találni. De nem volt vonal. És vagy 5 órán keresztül nem volt vonal, amikor másnap reklamáltam, akkor közölték, hogy valami áram-probléma volt náluk. Na pont akkor mondtam le, mert nem segitség a vezetékes semmire sem, es túl gyakran történik valami a szolgáltatással.

Ha mondjuk mentőt vagy tűzoltókat kellett volna hívnom, akkor a "megbizható" vonalas sz@rt sem ér.

2023. okt. 4. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!