A mai világban van még bármi létjogosultsága a vezetékes telefonnak és használatának?
Bizonyos korosztály felett nem igazán jellemző, legalább is èn azt látom a barátaim, ismerőseim, testvèreim körèben (sacc 30-40 èv közötti korcsoport) hogy senkinek nincs. Egy darabig volt mert "kötelezően" adták a nethez +200 ft-èrt.
De már egy ève leszereltem a kèszülèket, mert csak útban volt, plusz csak nagymamám hìvogatott (volna) rajta, aztán pedig mèltatlankodott, hogy nem veszem fel. (Ja, mert nem vagyok otthon 😁)
Az a vicc, hogy ha kivennèm az előfizetèsből, akkor magasabb lenne, mert a hűsègdìj előfeltètele. Kösz Digi 😅
Munkahelyen szintèn már szedik be az asztali telefonokat azoktól aki nem használja, az új belèpőknek meg már nem is kèrünk. Mert minek is, amikor mindenkinek ott a magánra is kb korlátlanul használható cèges mobil?
Szóval eltűnőben van erősen szerintem, nem igazán tud előnyt a mobilhoz kèpest. 🙂
1. nem sugároz mikrohullámot az agyad mellet 2 cm-re
2. nem szakadozik a beszélgetés
3. sokkal ergonomikusabb a klasszikus kagyló
4. nem kell keresgélni a készüléket, fix helyen van
5. nem kell figyelni a töltögetésre
6. olcsóbb a percdíj
7. lehallgatása nehezebb
8. nem okoz interferenciát az otthoni készülékeken
Amikor a csatornázó művek felássák a 15 méter széles területet és átvágják a kábelt, akkor különösen megbízható, igen. Egészen biztos lehetsz, hogy két napig nincs vonal a telefonodban.
De nálunk az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a kocsiban felejtettem a mobilomat, és a férjem elvitte a kocsimat, mert az övé szervizben volt. Sokáig kerestem a mobilomat, végül hivni akartam a mobilomat, mert azt hittem, hogy a házban van, és ha csörög, akkor meg fogom találni. De nem volt vonal. És vagy 5 órán keresztül nem volt vonal, amikor másnap reklamáltam, akkor közölték, hogy valami áram-probléma volt náluk. Na pont akkor mondtam le, mert nem segitség a vezetékes semmire sem, es túl gyakran történik valami a szolgáltatással.
Ha mondjuk mentőt vagy tűzoltókat kellett volna hívnom, akkor a "megbizható" vonalas sz@rt sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!