Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Van-e még létjogosultsága az...

D. Brasco kérdése:

Van-e még létjogosultsága az ilyen fajta kameráknak,és ha igen erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Erről a tipusrol lenne szó.Szabad ilyet venni?Általános felhasználásra lenne,viszont nekem oriasi előny,hogy viz/ütés/por álló,mert lenne ilyen helyeken hasznalva.

Ha valakinek tapasztalata is lenne esetleg nem csak véleménye még jobb.

2020. szept. 7. 07:48
A kérdező szavazást indított:
Ez egy ipari hulladék
Még akár jó is lehet
Szerintem ennyiert van jobb/más/szebb
Ez egy jó cucc,meg lehet venni
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Ott a leírása, olvasd el, és döntsd el hogy mik az elvárásaid, és azt teljesíti-e, megéri-e neked annyiért.

Nem tudom mire használnád, anélkül meg ez nyitott kérdés.

A szavazóblokkban legalább megadhattál volna konkrétabb dolgokat.

Cuccot akarsz venni, ami szép, és jó? Vagy csak valamit, ami nem ipari hulladék?

Általános célra, ahogy írtad, bármi lehet jó.

2020. szept. 7. 08:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Tengeri vitorláson lenne használva.Ezert fontos hogy vizallo legyen,lehetőleg tudjon zoom-olni es valami fele stabilizator legyen benne.Elvileg mindhármat tudja.Mondjuk a stabilizalast nem tudom mennyire ,mert nem igazan talaltam tesztfelvételt az eszközről sajnos.Ezert is kerdeztem itt.
2020. szept. 7. 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:

"Mondjuk a stabilizalast nem tudom mennyire"

Nem is kell tudnod, erre van a 14 napos elállási lehetőség, hogy kipróbáld.

2020. szept. 7. 08:48
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Ha belegondolsz, hogy generációkkal ezelőtti okostelefon, pl Samsung Galaxy S8 ettől még jobb is... Akkor nagyon nem éri meg.
2020. szept. 7. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Olyan kamerát kell venni, amilyenre szükséged van.

Igen, szabad ilyet venni. Ne másoknak akarj megfelelni. Ne a divat utánj menj, azt hagyd meg a tucatembereknek, konzumidiótáknak.

2020. szept. 8. 06:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem másnak vásárolok.Ezt néztem ki a strapa tulajdonsagai miatt,de mivel nem igazan értek ezekhez a kamerákhoz ezért kérdeztem,hogy mit gondoltok róla!Mert csak azert nem kell mert vizálló,hogy ha közben olyan gagyi benne a szenzor meg a lencse hogy a felvétel értékelhetetlen.
2020. szept. 8. 07:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Ebben a kamerában is 1/5.8"-as szenzor van mint a többi 100ezres, vagy az alattiakban. Minőségi ugrást legolcsóbban a Panasonic HC-V770 -es kamerája jelenti, aminek már 1/2.3"-as a szenzora, viszont nem időjárás,por és víz álló.

Nézni kell youtube videókat ahol eldöntheted, hogy számodra megfelelő e a kamera minősége.De azt tudni kell, hogy a youtube ront a minőségen, a valóság attól jobb.

2020. szept. 8. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:

7

A legtöbb 100 ezer alatti camcoderben 1/2.3-os szenzor van. 100 ezerért kapsz egy rx100-as Sonyt amiben 1 inches szenzor van és oké nem camcoder kialakítású de videós képességekben, minőségben sz.rrá veri ezt.

2020. szept. 13. 23:34
 9/10 anonim ***** válasza:

"A legtöbb 100 ezer alatti camcoderben 1/2.3-os szenzor van."

Ez jó vicc.Nézz utána.

"videós képességekben, minőségben sz.rrá veri ezt."

Egy 3.6 x-os optikájú fényképezőgépet hogy lehet összehasonlítani a 20x-os zoom objektíves camkorderekkel?

2020. szept. 14. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Simán. Akkora szenzoron semmi értelme a zoomnak. Így is úgy is borzalmas hulladék a képminőség. Egy 10 éves telefon színvonalát hozza.
2020. szept. 14. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!