Van-e még létjogosultsága az ilyen fajta kameráknak,és ha igen erről mi a véleményetek?
Erről a tipusrol lenne szó.Szabad ilyet venni?Általános felhasználásra lenne,viszont nekem oriasi előny,hogy viz/ütés/por álló,mert lenne ilyen helyeken hasznalva.
Ha valakinek tapasztalata is lenne esetleg nem csak véleménye még jobb.
Ott a leírása, olvasd el, és döntsd el hogy mik az elvárásaid, és azt teljesíti-e, megéri-e neked annyiért.
Nem tudom mire használnád, anélkül meg ez nyitott kérdés.
A szavazóblokkban legalább megadhattál volna konkrétabb dolgokat.
Cuccot akarsz venni, ami szép, és jó? Vagy csak valamit, ami nem ipari hulladék?
Általános célra, ahogy írtad, bármi lehet jó.
"Mondjuk a stabilizalast nem tudom mennyire"
Nem is kell tudnod, erre van a 14 napos elállási lehetőség, hogy kipróbáld.
Olyan kamerát kell venni, amilyenre szükséged van.
Igen, szabad ilyet venni. Ne másoknak akarj megfelelni. Ne a divat utánj menj, azt hagyd meg a tucatembereknek, konzumidiótáknak.
Ebben a kamerában is 1/5.8"-as szenzor van mint a többi 100ezres, vagy az alattiakban. Minőségi ugrást legolcsóbban a Panasonic HC-V770 -es kamerája jelenti, aminek már 1/2.3"-as a szenzora, viszont nem időjárás,por és víz álló.
Nézni kell youtube videókat ahol eldöntheted, hogy számodra megfelelő e a kamera minősége.De azt tudni kell, hogy a youtube ront a minőségen, a valóság attól jobb.
7
A legtöbb 100 ezer alatti camcoderben 1/2.3-os szenzor van. 100 ezerért kapsz egy rx100-as Sonyt amiben 1 inches szenzor van és oké nem camcoder kialakítású de videós képességekben, minőségben sz.rrá veri ezt.
"A legtöbb 100 ezer alatti camcoderben 1/2.3-os szenzor van."
Ez jó vicc.Nézz utána.
"videós képességekben, minőségben sz.rrá veri ezt."
Egy 3.6 x-os optikájú fényképezőgépet hogy lehet összehasonlítani a 20x-os zoom objektíves camkorderekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!