Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone tulajok ti fizetek...

Iphone tulajok ti fizetek mindenért?

Figyelt kérdés

Ugye az iOS zárt nincs se torrent se youtobe vanced se crackelt Spotify.

Szóval ha alap dolgokra akarja használni az ember a telojat(film zene youtubeozás) az min 7200ft egy hónapra számításaim szerint (Spotify yt prémium netflix árával számolva)

Ti ezt nem sokaljátok? Vagy ezeket hogyan oldjátok meg iPhoneon?

Elgondolkodtam egy iPhone 14-en mert hardverileg király telefon de a fent említett dolgok hiánya nem tetszik

2023. szept. 30. 23:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%

#20 "Ha te hallasz különbséget, akkor megtapsollak."

Te beszélsz itt, hogy hallod az aac256 és az ogg 320 között a különséget de a lossless és az ogg 320 között nem hallod. bocs, de csak saját magad járatod le itt ilyenekkel. 🤣

2023. okt. 1. 22:23
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyit sikerült megértened a válaszokból, akkor teljesen analfabéta vagy. Veled én nem vitatkozom, és másnak is ezt javaslom.
2023. okt. 1. 22:29
 23/27 anonim ***** válasza:
79%
#22 Mikor kijelentetted, hogy nem hallani a 320kbps és a lossless között a különbséget, már akkor rájöttem, hogy te csak trollkodni vagy itt 🤣
2023. okt. 2. 01:51
 24/27 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy a nem hallható frekvenciatartományba vág bele az encode, érdekes lenne, ha hallanád. Gondolom neked valami szuperhallásod van akkor.
2023. okt. 2. 08:23
 25/27 anonim ***** válasza:
#24 Látom még mindig trollkodsz :D
2023. okt. 2. 15:13
 26/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem mindegy hogy milyen frekcencia meg milyen formátum? Úgyis bluetoothos fülesen hallgatja, vagyis az is rátömörít rendesen.

Aki a tucc-tuccot akarja hallgatni buszozás közben, annak jó a jútú muzikk meg a többi tömörített meg frekivágott kontent. Nincs értelme a vitátoknak, nem is erről szólt a kérdés.

2023. okt. 2. 15:23
 27/27 anonim ***** válasza:
67%
Videot nem nezek, zavarja a kis kep a szemem igy gepen adblockerrel. Amugy meg soundcloud zenehallgatasra. Meg szerintem nem azon a 3000 forinton fog mulni h yt premium+ esetleg egy AppleMusic.
2023. okt. 2. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!