Miert kell MINDENÉRT fizetnem az App Store- ban?
Figyelt kérdés
Mikor ki van írva, hogy LETÖLTÉS, akkor akár melyikre rámentem, mindenhol kérte az adataimat, hogy fizessem ki az alkalmazast, ahhoz , hogy letudjam tölteni .... Megőrülök komolyan mondom :/ :(
Miert van ez? Vagy 1 db alkalmazás nincs, ami ingyenes lenne? Vagy mit csinaljak?
Köszönöm a válaszokat !
2015. aug. 25. 00:31
1/9 anonim válasza:
miert te ingyen dolgozol vagy mi sz @ r?Azokat a programokat nem 1 nap alatt készítették, és akkor még adják ingyen!? Meg kell élni nekik is.
2/9 anonim válasza:
Egy facebook vagy youtube tuti nem fizetős, csak simán az appel ID fiókod van elb$szv# maximum.
3/9 anonim válasza:
nem kell fizetned mindenért, de ellenőrizni akarja a hitelkártyád egy próbavásárlással, levon 1 dollárt, amit aztán jóvá is írnak,
add meg az adataid, ne legyél szerencsétlen
4/9 anonim válasza:
Ez érdekes, Én is csak nemrég adtam meg neki a kártyámat, de előtte is tudtam ingyenes appokat tölteni, nem rinyált semmiért.
6/9 anonim válasza:
Nincs bankkártya megadva. Mégis bármit le tudok tölteni és nem kér semmit sem. iTunes gift cardot szoktam még használni, hogyha meg akarok venni valamit. Te valamit csúnyán elbarmoltál.
7/9 A kérdező kommentje:
:/ mégis hogyan tudnám megcsinalni? Vagy újra beállítani az egészet? :/
2015. aug. 25. 18:30
8/9 anonim válasza:
Tele van ingyenes appokkal, arrol nem mi tehetünk, hogy te mindegyikből a fizetőst akarod letölteni! Az a fizetős, aminél ott van az ára. A "free" az ingyenes. A trollkodó androidosok ezt nem érthetik úgy látszik, annak alapján amiket eddig írtak. Bírom, hogy olyanba szólnak bele, amihez lövésük sincs..
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm :)
2015. aug. 25. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!