Iphone tulajok ti fizetek mindenért?
Figyelt kérdés
Ugye az iOS zárt nincs se torrent se youtobe vanced se crackelt Spotify.
Szóval ha alap dolgokra akarja használni az ember a telojat(film zene youtubeozás) az min 7200ft egy hónapra számításaim szerint (Spotify yt prémium netflix árával számolva)
Ti ezt nem sokaljátok? Vagy ezeket hogyan oldjátok meg iPhoneon?
Elgondolkodtam egy iPhone 14-en mert hardverileg király telefon de a fent említett dolgok hiánya nem tetszik
2023. szept. 30. 23:14
1/27 anonim válasza:
Minek Spotify ha van már YT Premiumom amihez jár YT Music? Nekem van iPhone-om másodlagosként, de Android felhasználóként is előfizetek ezekre... Nem vagyok smucig, hogy pár ezer forinton spóroljak.
2/27 anonim válasza:
nem biztos, hogy az fizet többet aki megveszi rendesen mert ha kirámolnak a crackelt alkalmazáson keresztül akkor már nem érte meg. nem is értem androidon is megveszem azt ami kell, mert filléres sem mint hogy kockáztassam a számlám biztonságát mondjuk.
3/27 anonim válasza:
Évi 20 dollárért lehet mindenféle crackelt vagy app storeban nem található alkalmazást telepíteni, semmi másért nem fizetek.
4/27 anonim válasza:
YT prémiumom van havi 1800 Ft emellé Spotify már minek? Illetve van Netflix is de azt mobilról soha nem nézem csak otthon Tv-n
5/27 anonim válasza:
YouTube Premium havi 450 forint (családi csomag 6 felé osztva) + SkyShowTime havi 990 forint. YouTube Premium mellé nem kell Spotify, mert a YouTube Music megoldja a zenehallgatás kérdését. És ne feledkezz meg arról, hogy nekünk is lehet asztali gépünk, ami ha nem Mac, akkor ugyanúgy játszhatnak az egyéb megoldások.
6/27 anonim válasza:
Ebben az esetben inkább nem a telefonról van szó, hanem eleve lopás kategória, de mindegy. Vannak olyan emberek, akik szerint alapból ingyen jár nekik minden. (akár lopással is)
7/27 anonim válasza:
Neked miért olyan természetes, hogy lopj?
8/27 anonim válasza:
"Ugye az iOS zárt nincs se torrent se youtobe vanced se crackelt Spotify."
Értem, szóval neked az a bajod, hogy iOS-en nem tudsz bűncselekményeket elkövetni, mint androidon, és te ezt teljesen természetesnek veszed.
9/27 anonim válasza:
Van Apple One (ebben benne van az Apple TV, Music, Arcade), Netflix, Disney+ és HBO Max előfizetésem. YouTube-ozni nem szoktam a telefonon (adatvédelmi okokból nincs telepítve semmi olyan app ami a Google-Meta-Microsoft triótól származik.)
10/27 A kérdező kommentje:
8
Hát lényegében igen
2023. okt. 1. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!