Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone tulajok ti fizetek...

Iphone tulajok ti fizetek mindenért?

Figyelt kérdés

Ugye az iOS zárt nincs se torrent se youtobe vanced se crackelt Spotify.

Szóval ha alap dolgokra akarja használni az ember a telojat(film zene youtubeozás) az min 7200ft egy hónapra számításaim szerint (Spotify yt prémium netflix árával számolva)

Ti ezt nem sokaljátok? Vagy ezeket hogyan oldjátok meg iPhoneon?

Elgondolkodtam egy iPhone 14-en mert hardverileg király telefon de a fent említett dolgok hiánya nem tetszik

2023. szept. 30. 23:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%

"Ugye az iOS zárt"

Annyira azért nem.

"nincs se torrent"

Cloud torrent működik.

"se youtobe vanced"

Az pont nincs, de vannak más reklámmentes youtube appokt. Mondjuk sokszor tiltják, törlik őket, de rendre feltűnik egy-egy új. Szóval megoldható a reklámmentesség és a háttérben használat - ingyé.

Most például ez kiválóan működik: [link]

"se crackelt Spotify."

Passz... lehet van valami megoldás erre is, de nem használok spotifyt, nem tom mi a helyzet.

Zenéket le lehet szedni ahonnan akarod és Zene appba beteszed számítógépről. Vagy VLC appot is lehet használni lejátszik mindenféle formátumot is.

2023. okt. 1. 08:58
 12/27 A kérdező kommentje:

11

És melyik cloud torrenten lehet leszedni egy 10 gigás filmet ?

2023. okt. 1. 11:01
 13/27 anonim ***** válasza:
39%
A YouTube Music agyontömörített, kompresszált hangállományt kínál. Kell a Spotify ha valaki igényes a zenehallgatásra.
2023. okt. 1. 13:07
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
#13: aki annyira igényes, ne sajnálja a pénzt az előadóktól...
2023. okt. 1. 13:13
 15/27 anonim ***** válasza:
85%

#13 "A YouTube Music agyontömörített, kompresszált hangállományt kínál. Kell a Spotify ha valaki igényes a zenehallgatásra."

Mindekettő tömörített nagyokos.

2023. okt. 1. 18:31
 16/27 anonim ***** válasza:
21%
A Spotify 320 kbit/s OGG/Vorbis-t kínál, a Youtube Music 256 kbit/s AAC-t. Ami a legnagyobb különbség, hogy a Youtube teljesen fittyet hány az eredeti hangfájl paraméterei és kompresszálja. Spotify-n be és kikapcsolható, hogy alkalmazza-e a track gain-t. Aki kicsit is audiophile, az rögtön észreveszi, hogy a Youtube Music-on mennyire hiányoznak a részletek, de még a laikus is észreveszi, hogy mennyire halkabb a zene, mennyire hiányzik belőle a dinamika. Szóval ki is a "nagyokos" okostóni?
2023. okt. 1. 18:51
 17/27 anonim ***** válasza:
85%

#16 Még ebben is tévedsz, ugyanis nem mindenhol kínálja ugyanazt: [link]

Aki kicsit is audiophile az lossless Tidal-t fog használni és nem gyakorin fog vitatkozni azon, hogy az ogg 320 vagy az aac 256 a jobb-e mikor a kettő között senki nem veszi észre a külöbséget, mert az aac összességében annyival jobb alacsony bitrátánál.

"mennyire hiányoznak a részletek, de még a laikus is észreveszi, hogy mennyire halkabb a zene, mennyire hiányzik belőle a dinamika."

természetesen ha belebeszéled a fejedbe, akkor igen 🤣

2023. okt. 1. 19:21
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Hol tévedek??? Az általad linkelt oldalról másoltam ki. Nyilván be kell állítani, hogy a legmagasabb minőséget adja be. Igen, jobb a Tidal lossless-e, de a Spotify jobban integrálódik, ezért én arra fizettem elő és mivel nem vagyok képben a Tidal-al, ezért nem arról beszélek. Egyébként nincsen hallható különbség a lossless és a 320 kbps Vorbis között. Ellenben belehallgattam a Youtube 256 AAC-jába és rögtön hallható volt a különbség, feltehetően a kompresszálás miatt. Lehet lepontozni, de akkor is hallom a különbséget. Bárkinek meg tudom mutatni a hangredszeremen, aki eljön hozzám egy demora.
2023. okt. 1. 19:26
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

#18 Hol? Kezdve azzal, hogy pl weben a spotify is 256 aac.

"Egyébként nincsen hallható különbség a lossless és a 320 kbps Vorbis között. Ellenben belehallgattam a Youtube 256 AAC-jába és rögtön hallható volt a különbség"

Aha, persze, nincs hallható különbség a lossless és a 320 ogg között, de a 256 aac és a 320 ogg között már van. Ne röhögtess :D

2023. okt. 1. 19:50
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha te hallasz különbséget, akkor megtapsollak. De nem ez volt a lényeg, hanem hogy Spotify és Youtube Music VAN hallható különbség, nem is kicsi. Még laikus számára is egyértelmű.

"Kezdve azzal, hogy pl weben a spotify is 256 aac."

És? Spotify-nak van saját appja. 320 kbit/s elérhető. Youtube Music-on nem. Kár terelni a szót.

2023. okt. 1. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!