Iphone 15-ben van ujjlenyomat olvasó?
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 08:27
1/12 anonim válasza:
Nincs. Arcfelismerés (Face ID) van.
2/12 A kérdező kommentje:
Az nagy baj. Jó lett volna ha tesznek bele ujjlenyomat olvasót.
2023. szept. 30. 08:50
4/12 anonim válasza:
Nincs. Bár nekem nem is hiányzik, a Face ID ezerszer jobb.
5/12 anonim válasza:
Amikor S10+-ról váltottam 14-re, én is maceráltam hogy hűha, hogy fogom megszokni...de sokkal gyorsabb, jobb mint az ujjlenyomat-olvasó.
7/12 anonim válasza:
Amelyiken nem látsz alul gombot, azon nincs. Azaz csak az SE modelleken van.
8/12 anonim válasza:
3. Én már használtam mindkettőt és egy jó ujjlenyomat olvasó jobb mint az arcfelismerés. Elég gáz hogy ezen spórolnak az Applenél, miközben a Huawei Mate-en is van mindkettő.
9/12 anonim válasza:
8-as... nem érted a dolgot.
Az iPhoneban lévő FaceID nem egy egyszerű képfelismrő mint ami az androidos kacatokban van. Ez a cucc 3D-ban szkenneli le az arcodat. Nem lehet egy sima fényképpel átverni. Sokkal biztonságosabb mint az ujjlenyomat olvasó.
Oké most ne linkeljél youtuberól videókat ahol átverik, mert igen, át lehet verni... mindent ki lehet játszani.
Jobb mint a TouchID. Ahogy veszed ki a telefont a zsebedből és ránézel már fel is oldott. Kb fél óra átállni egy régebbi telefonról erre. És mivel faternek iPhone SE-je van van TouchID-s telefon is a családban, biztosan tudom állítani hogy sokkal kényelmetlenebb az ujjlenyomatos vacakolás.
10/12 anonim válasza:
9. A Huawei Mate-ben 3d arcfelismerés van és tű pontos. Szerintem Praktikusabb az ujjlenyomat olvasó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!