Ki volt az az agyas aki kitalálta az apple-nél,hogy az iphonéban ne legyen ujjlenyomat olvasó?
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 22:03
1/16 anonim válasza:
Nekem nem hiányzik. A Face ID sokkal logikusabb és nem mellesleg könnyebb. Az ujjlenyomat olvasó ha már egy kicsit vizes volt nem oldott fel. Akkor az sem volt mindegy milyen szögben érintem oda az ujjam. Arról nem beszélve, hogyha picit zsíros volt már vagy nagyon ujjlenyomatos, akkor sem oldott fel.
2/16 anonim válasza:
Nem tudom de nagyon jól tette. Sokkal egyszerűbb, kényelmesebb a Face ID.
3/16 anonim válasza:
1. nekem ugyan nem iphone-om van, de a készülékemen az ujjlenyomatolvasó szinte mindig tökéletesen működik. nyilván nem zsíros kézzel használom
4/16 anonim válasza:
Hogy jön össze a zsíroskenyér egy iPhone-nal ?
5/16 anonim válasza:
"Hogy jön össze a zsíroskenyér egy iPhone-nal ?"
mert akinek zsiros a keze az nem fogja meg az iphonet? Mi az? Valami luxus termek? XD
Masreszt meg minek rakjanak ra, plussz kiadas lenne. Igy is megveszik 🤣
6/16 anonim válasza:
Az ujjlenyomat olvasóval az a baja az Apple-nek, hogy nem kiforrott. Ilyen, hogy nem zsíros kézzel kell használni, nem fér bele az üzleti modelljükbe. Gondolom azt sem tartják jónak, hogy fix helye van, nem pedig az egész képernyő képes érzékelni az ujjlenyomatot.
7/16 anonim válasza:
#1 és #2
Miért zárja ki a FaceID az ujjlenyomat olvasót??
8/16 anonim válasza:
A face ID egy sz@r. Sokkal kényelmesebb volt az ujjlenyomat olvasó.
9/16 anonim válasza:
Nem tudom hogy ki volt, de touch ID-t sokkal praktikusabb volt használni. Nem értem miért szedték ki. Egyik ismerősömnek van egy S23-ma és abban nagyon jól működik. Én tényleg nem értem ezt. Az Apple egy teljesen kompetens gyártó. Korrekten összerakják a termékeiket, de vannak bizonyos érthetetlen baromságai. Ilyen például hogy nincs ujjlenyomat olvasó (holott a Huawei mate széria támogatja a 3D arcfelismerést és az ujjlenyomatot is) vagy hogy képesek 60Hz-es kijelzőt tenni a sima modellekbe. Kb. 4 éve használok Apple-t. Ennyi idő alatt rá kellett jöjjek hogy egyáltalán nem ez a legjobb gyártó. Nem értem miért mondják ezt. Persze én is megvettem mivel nem igazán értettem a telefonokhoz. Azt nem mondom hogy csalódtam mert nincs így. Nem sz@r, akkor már rég leváltottam volna. Csak így utólag nem ezt vettem volna. Az viszont tény hogy mamarosan fogok venni egy új telefont. Megvárom hogy milyen lesz az új Apple. Lehet maradok a márkánál, de végül lehet úgy döntök hogy kipróbálok egy Galaxy-t.
10/16 anonim válasza:
#9.
A 60Hz az azért van, hogy a drágább modellt vedd.
Pontosan ugyanaz a marketing “trükk”, mint a 3 féle kóla kiszerelés a moziban… A közepes és kicsi kólával elérik, hogy úgy tűnjön mintha a nagy sokkal jobban megérné.
Statisztikákkal alátámasztható, hogy a 60Hz-nek köszönhetően a kisebb modellben, többet tudnak eladni a nagyobból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!