Apple Iphone 14: miért nincs ujjlenyomat olvasó egy szürkeimportosan is 350K-s telefonban?
Azt tudom hogy van benne 3d arcfelismerés, de az nem ok rá hogy az ujjlenyomat olvasót kifelejtsék.
De. Pont ez az oka. Attól mert a Huawei mind a két rendszert használja, az nem ok arra, hogy más gyártók is használják mind a két rendszert. Az Apple úgy döntött, hogy nekik így jó. Amerikaiak, más filozófia szerint tervezik a telefonokat. Fölösleges ebben logikát keresni.
Van sok Apple felhasználó aki ugyan úgy értetlenkedik ezen pláne, hogy már a kijelző alá is lehet ujjlenyomat olvasót tenni, de az Apple mégse teszi.
Igen, elég legyen levágni a fejedet. :)
Meg azért vagyunk egy páran, akik szoktunk a kezünkkel dolgokat csinálni, néha kicsit erőből is... Ilyenkor van az úgy, hogy az ujjlenyomatolvasót el kell felejteni... Azért ha az ember az arcát ugyanilyen könnyedséggel rendezteti át, arra érdemes lehet valami rendes megoldást találni... Más hátránya szerintem nincs az apple-féle fejgépkulcsos zárnak. Nagyon biztonságosra fejlesztették, asszem még ha alszol, akkor se megoldható, hogy nyisson és nyitva is maradjon az arcoddal.
"ami nyilván nem a leggyorsabb és a legpontosabb"
Gondolom pont ezért, hogy ne éljen a user hamis biztonságérzettel.
Nem tudom,nekem egyáltalán nem hiányzik az ujjlenyomat olvasó.
Rohadt kényelmes hogy csak magamfelé fordítom a telóm és felvan oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!