Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple Iphone 14: miért nincs...

Apple Iphone 14: miért nincs ujjlenyomat olvasó egy szürkeimportosan is 350K-s telefonban?

Figyelt kérdés
Nézegettem a felsőkategóriás telefonokat az árukeresőn és meglepődve tapasztaltam hogy nincs ujjlenyomat olvasó a fentebb említett készüléken (úgy látom hogy az előző modellen sincs). Picit furcsálom, mert már az elég olcsó készülékeken is szokott lenni ujjlenyomat olvasó, ami nyilván nem a leggyorsabb és a legpontosabb, de legalább van. Én azt hittem hogy alap felszereltség már. Az döbbentett meg igazán, hogy az olcsóbb modellben (valami SE jelölésű) meg azt írta hogy van. Akkor hogy van ez? Fura.
2023. jan. 10. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Így nem is olyan drága,

az ikreknek elég egy mobil is.

2023. jan. 22. 18:41
 12/15 anonim válasza:

a felhasználói igényeket (részben) nem az Apple adja. Vagyis valószínű esnek el vevőktől emiatt.

Egyébként ujjlenyomathoz miért kéne kézbe fogni? PL. az éjjeliszekrényre téve csak ráteszem az ujjam és kész. Egy pillanat az egész.

Legalábbis egy Samsungnál a kijelző alatt van. Sötétben is jó mert lezárt képernyőnél megérinted a kijelzőt akkor felvillan az ujjlenyomat érzékelés helye.

2023. máj. 25. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:

"nincs ujjlenyomat olvasó a fentebb említett készüléken"

így védik az ujjad, hogy nem vágni le.

2023. máj. 28. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek, de szerintem több készüléken van a hátlapon, esetleg oldalt a feloldó gombban (amit lehetséges, de nem nagyon kényelmes asztalra fektetve nyomogatni)

2023. máj. 31. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

az asszony se szereti, asztal neki is kemény

:)

2023. jún. 2. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!