40000 forintért milyen használt telefont tudok venni ami elfogadható?
Menjen rajta Whatsupp,Viber,Messenger és lehetőleg a net ne akadjon rajta.
Kb ennyi az elvárásom vagy esetleg újat inkább ?
Állapottól függően Samsung Galaxy A40, A41, A50 vagy A51 telefonok használtan ilyen árban mennek.
Viszont nem mindegy, hol veszed.
Ha "megbízható" kereskedőtől, akkor előny, hogy kapsz rá garanciát (használt műszaki termékekre is kötelező legalább 3 hónap jótállást adni, csak ezt nem sok kereskedő tarja be). Ha viszont kereskedőtől vásárolsz, ő ráteszi a hasznát, ezért drágább lesz a készülék, ami csak akkor éri meg, ha cserébe garanciát is kapsz. Van, ahol 6-12 hónap garanciát is adnak, egy ilyen ajánlatba már nyugodtan bele mehetsz, ennyi idő alatt előjön, ha hibás készüléket kapsz.
Ha ismerőstől vásárolsz, ő annyiért adja, amiben megállapodtok. Egy ismerős kisebb eséllyel csap be, ez egy kölcsönös bizalom. Én olyan kollégától vettem a telefonom, aki jobb modellre cserélte és tíz éve ismerjük egymást, így tőle nyugodtan meg mertem venni.
Ha idegentől veszel, az már "veszélyesebb". Bár száradjon a lelkiismeretén, aki tudatosan hibás készüléket ad el, de sajnos bele lehet futni ilyenbe.
Egyébként 40.000 Ft-ért újonnan is kapsz olyan telefont, ami megfelel a fent írtakra.
Például a Samsung Galaxy A04e teljesen jó lenne neked: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!