Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyarorszagon miert proli...

Magyarorszagon miert proli dolog havonta fizetni a telefonert?

Figyelt kérdés
Ismerek par embert, valaki angliaba el mar 7 eve, valaki Floridaban, de senki nem fizeti ki a telefont egyosszegbe, havonta fizetnek erte. Magyarorszagon meg mindig azt hallom, hogy csak a prolik csinaljak ezt.
2023. szept. 17. 23:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
45%

Figyelj.

Ez nálam úgy működik hogy amire van pénzem, megveszem, és onnantól az enyém.

Buktam már be telefont hogy kb 1 havi részletet késve fizettem be, és rámvertek mindent kamatostól.

Inkább addig nyújtózkodom ameddig a takaróm ér.

Lehet nem lesz Samsung s23 ultrám, de nekem megfelel a gyengébb modell is.

2023. szept. 18. 22:51
 22/27 anonim válasza:
100%

Ausztriában meg a szolgáltató (az én esetemben A1) ad kétévente új telefont szinte ingyen. Valami tíz éve ugyanaz a csomag,amit havonta fizetek. Bőven elég mindenre.

Kétévente megkérdezik, új telefont akarok,vagy mittomén milyen pontokat. Nyilván a telefont cserélem le .

De én már az öregebb korosztály vagyok a 48 évemmel.

A fiatalok nyilván sokkal sűrűbben cserélgetik a telójukat,amik ára akár a csillagos egek magasságában is lehet.

Státusz szimbólum.

Semmi kivetnivalót nem látok abban,ha havonta törlesztgetik.

A "proliság" nekem mást jelent.😊

2023. szept. 19. 20:21
 23/27 anonim válasza:

Utolsó vagyok: a szolgáltató által felkínált teló annyira olcsó, hogy azonnal kifizettem kp- ban.

Tavaly valami Huawei mittomén melyik modell volt az esedékes.

Láttam a polcon. Majdnem 600€ állt a táblácskán .

Én 140€-ót fizettem érte. Így rendben van az ár.

Majd' 600€????

Sosem adnék ki ANNYI pénzt egy telefonért.

2023. szept. 19. 20:29
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
A Huawei sajnos semmit nem ér, mióta Trump miatt nincs rajta Google szolgáltatás. 600 Eurót meg pláne nem ér egyik Huawei sem. Van olyan telefon, ami igen.
2023. szept. 19. 20:39
 25/27 anonim válasza:

#24-es: telefonálni, olvasgatni, email-t írni nekem pont elég jó a Huawei.

Ha húsz évvel fiatalabb lennék, nyilván jobban ki akarnám használni a technológiát,amit egy telefon nyújthat.

Amikor a céges telefonom lecserélték, odaadtam a mostani dobozát az illetékesnek:" Ilyet, vagy nagyon hasonlót keríts nekem!"😆

Kaptam valami Samsung Galaxy-t.

Hozzá három napos eligazítást, pedig "hülyegyerek módra" már minden fel volt pakolva amire szükségem lehet.

Telefonszámok, meg minden.

Mégsem tudtam volna boldogulni gyorstalpaló nélkül.

🤣🤣🤣🤣

#23-as voltam.

2023. szept. 20. 10:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

#25 Én 10 évvel se vagyok fiatalabb tőled, de aktívan használom az okostelefont: email/telefon/olvasgatás mellett bankolás, naptár, költségvetés rögzítése, navigáció, teendőlista, számlák befizetés, pontgyűjtő és kedvezményappok, kajarendelés, stb.

A 65 éves édesanyám szintúgy használja az okostelefont a fentiek nagyrészére. Nem kell ehhez fiatalnak lenni.

2023. szept. 20. 12:13
 27/27 anonim válasza:

#26-os. Minden tiszteletem azoknak, akik ezekkel boldogulnak.😊😊😊😊

Én tiszta idegbaj vagyok sokszor a céges telómmal is.

Én az a fajta "vénasszony" vagyok a 48 évemmel,aki úgy áll hozzá az ilyesmihez, hogy ha nem muszáj, hozzá sem nyúl.

Ma pl valami fényképet sikerült úgy kitörölnöm belőle ahelyett hogy a pc-re küldtem volna.

A riasztott it-s kolléga húsz mp alatt előkerítette és mentette nekem.

Reménytelen eset vagyok 🤣🤣🤣

#25-ös voltam.

2023. szept. 20. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!