Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri hasznàlt iPhone-t venni?

Megéri hasznàlt iPhone-t venni?

Figyelt kérdés

Soha nem volt iPhone-om, mindig Xiaomi meg Samsung.

De, meguntam az android állandó laggolasát, szaggatását stb.

Tényleg jók a használt, de felújított iPhone-k?

Üzletből vennék persze.

2023. szept. 17. 18:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
63%

#14 Aha, tehát alsó-közép kategóriás telefonokat veszel és csodálkozol, hogy problémái vannak? Samsung A7 2018 és a Redmi note 11 két tipikus alsó-középkategóriás szutyok, gyakorlatilag Doogee kategória

"de A72 is van a családban, semmivel sem jobb az első kettőnèl." Nem csodálom, mert az a processzor, ami benne van nem 90Hz-re lett kitalálva. Megint az a szituáció, hogy vettetek egy gagyi középkategóriás telefont és csodálkozol, hogy szaggat. Miért van az, hogy az én Pixel 4a-mnak semmi baja nincs 3 évesen, nem szaggat, nem laggol. Mert pl akik tervezték nem raktak bele minden fölösleges szart, amit a processzor nem bír el.

Egy felsőkategóriás telefont akarsz összehasonlítani egy közép-alsó kategóriással. Gratulálok. Most is lehet lepontozni, de ti is tudjátok, hogy igazam van. Két teljesen különböző kategóriájú telefont hasonlítasz össze.

2023. szept. 18. 16:33
 22/32 anonim ***** válasza:
79%

#16 "Ajánlj akkor egy mostani jó androidos telefont, ami nem laggol és pár év után is megtartja a sebességét."

Samsung S22, S23

Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7a

2023. szept. 18. 16:36
 23/32 A kérdező kommentje:

21 kezdesz hiteltelen lenni már.

Elsőnek az volt a bajod, hogy a leglcsóbb 50.000Ft os telót vettem és azért szar.

Amikor kiderül, hogy nem az van, hanem középkategóriás teló, akkor az lesz a szar.

Azért, 2019 év elejèn 4GB RAM, 64GB ROM, super Amoled panel, valódi AOD, NFC chip nehogy szar legyen már, ezt hiába is mondod nekem.

2023. szept. 18. 18:24
 24/32 anonim ***** válasza:
58%

#23 Kezdek hiteltelen lenni? Mit nem értettél abból, amit írtam, hogy a legolcsóbb szarokat vetted? Egyik telefon sem középkategóriás azok közül, amiket küldtél. Hiába van benne 4GB RAM, AOD meg ilyen olyan szar, ami egyébként már évek óta alap, ha a processzor egy fostalicska! Hiába a jó hardver (jó harder lol, az az soc egy fos), ha a Samsung képtelen optimalizálni a rendszer a telefonjaira. NFC már 2010-ben volt a telefonomon, AOD sem újdonság, Amoled is volt már 2010-ben a telefonomon.

Még mindig egy kicseszett alsó-közép kategóriás telefonokat hasonlítasz össze egy felsőkategóriással, teljesen értelmetlen.

2023. szept. 18. 20:02
 25/32 A kérdező kommentje:

Egyszerűen súlytalan amiket összehordasz itt.

Neked mindegy mit mond az ember, ami neked van az a király, ami a másnak az meg szar.

Megnéztem az istenkirály Pixel 4a-t.

A Snapradgon 730G egy wc papír szint, már ne is haragudj.

Egyszerűen el nem hiszem, hogy az neked 1000-rel hasít, úgy ahogy mondod, esetleg álomban csíkos pizsamában.

Te sorba levezeted itt, hogy melyik telefon miért szar, de bezzeg a 2010-es Amoled panel, ami nagyanyám kockás abrosz terítője méretű pixelekkel operàl, na az már szint, az a követendő példa.

Amikor nem írtam konkrét telefont még, akkor szerinted megvettem a legolcsóbbat, azért lassú.

Aztán levezeted miért szar az A7, a Redmi note 11, meg az A72.

A mondandód abból áll, hogy lefikázol mindent, ami csak menet közben kiderül, de a te sokéves cuccaid, na azok aztán az etalon.

Ez egyszerűen nem szint, ez túró így.

2023. szept. 18. 21:41
 26/32 anonim ***** válasza:
63%

"Egyszerűen súlytalan amiket összehordasz itt.

Neked mindegy mit mond az ember, ami neked van az a király, ami a másnak az meg szar."

Látom egyszerű szöveget sem értesz. Mikor mondtam azt, hogy az én telefonom egy király? Egy középkategóriás telefon.

"Megnéztem az istenkirály Pixel 4a-t.

A Snapradgon 730G egy wc papír szint, már ne is haragudj."

Mondtam, hogy istenkirály? Nem, hanem annyit, hogy egy megbízható telefon. Na igen, a probléma, hogy szart se értesz a témához. A 730G neked wc papír szint, de te egy 680-al hasonlítod össze az iphone-t, ami újabb a 730G-nél és még gyengébb is.

"Egyszerűen el nem hiszem, hogy az neked 1000-rel hasít, úgy ahogy mondod, esetleg álomban csíkos pizsamában."

Használtad? Nem, a 700-es széria középkategória, ott kezdődnek a normális a snapdragon normális processzorjai.

"Te sorba levezeted itt, hogy melyik telefon miért szar, de bezzeg a 2010-es Amoled panel, ami nagyanyám kockás abrosz terítője méretű pixelekkel operàl, na az már szint, az a követendő példa."

Értelmezd már mit írtam, azt írtam, hogy 2010-ben volt már amoledes telefon, nem olyan nagy szám ez már manapság.

"Amikor nem írtam konkrét telefont még, akkor szerinted megvettem a legolcsóbbat, azért lassú."

És így is volt, mert utána leírtad a konkrét telefon. Redmi note 11-ben egy 50ezer forintos közép-alsó kategóriás telefon Snapdragon 680-al. Van benne egy 90Hz-es képernyő, ami meg már sok a 680-nak. A Galaxy A7 pedig a fos Exynos 7885-al van szerelve, aminél a Snap. 710 is erősebb.

"Aztán levezeted miért szar az A7, a Redmi note 11, meg az A72."

Igen, hogy tudd miért laggoltak. Szar hardver és a szar optimalizálás nem szereti egymást.

"A mondandód abból áll, hogy lefikázol mindent, ami csak menet közben kiderül, de a te sokéves cuccaid, na azok aztán az etalon."

Sosem mondtam, hogy tökéletesek az eszközeim, egyszerűen okosan válogatom meg őket és nem veszem meg rögtön az első szart, ami találok a boltban. Megnézem a véleményeket és teszteket, az eszköz specifikációját és teljesítményét és csak utána veszem meg. Te valószínűleg bementél a médiába vagy a szogláltatóhoz és jól rásózták a legolcsóbb szart, mert se a médiába se a szolgáltatóknál nem érteken a telefonokhoz. Minden idiótát felvesznek aztán ott okoskodnak. Imádtam mikor épp bejelentette a MS nem olyan régen, hogy a Lumiákat megszűntetik az eladó meg ott próbálta rásózni szegény nyugdíjas párra, hogy jó lesz az nekik xD

"Ez egyszerűen nem szint, ez túró így."

Ne hasonlíts össze közép-alsó, de közép kategóriás telefon se egy felsőkategóriás telefonnal. Ennyi.

2023. szept. 19. 01:33
 27/32 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Hogy mi a baj az alsó-közép kategóriás telefonokkal Te is keírtad

“ Redmi note 11-ben egy 50ezer forintos közép-alsó kategóriás telefon Snapdragon 680-al. Van benne egy 90Hz-es képernyő, ami meg már sok a 680-nak. A Galaxy A7 pedig a fos Exynos 7885-al van szerelve, aminél a Snap. 710 is erősebb.

"Aztán levezeted miért szar az A7, a Redmi note 11, meg az A72."

Igen, hogy tudd miért laggoltak. Szar hardver és a szar optimalizálás nem szereti egymást.”

Ehhez még hozzájön, hogy kiakarja próbálni az iphone-t, mert nem volt még neki, használtan venne egyet. Ez volt a kérdés, megéri-e?

Igen, egy próbát megér.

2023. szept. 19. 06:59
 28/32 anonim ***** válasza:

Használt, felújított Iphone 12 egyarban van ugyanabban a boltban a Samsung S22 5g-vel. Egyik sem laggol.

Samsung AnTuTu: 745496

GeekBench: 3682 (v5.1)

Iphone AnTuTu: 568674

GeekBench: 4067 (v5.1)

2023. szept. 21. 18:56
 29/32 Morzsi007 ***** válasza:
Antutu eredmény nem összehasonlítható, ez fel van tüntetve az oldalon is, mivel más-más oprendszer van a telefonokon. Csak infóként, szóval ez nem mérvadó, sokan ezzel nincsenek tisztába, nem lehet egymással hasonlítani az Antutu eredményeket két különböző platformon, a Geekbench viszont rendben van.
2023. szept. 22. 07:07
 30/32 anonim ***** válasza:
52%
Nem az összehasonlítás a lényeg. Ilyen pontokkal nem laggol, nem szaggat legyen az bármilyen telefon.
2023. szept. 22. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!