Megéri hasznàlt iPhone-t venni?
Soha nem volt iPhone-om, mindig Xiaomi meg Samsung.
De, meguntam az android állandó laggolasát, szaggatását stb.
Tényleg jók a használt, de felújított iPhone-k?
Üzletből vennék persze.
oh yeah egy újabb kérdés amikor a kérdező az 50ezer forintos alsókategóriás (legjobb esetben középkategóriás) minden féle bloatware telerakott szutykot egy felsőkategóriás iphonenal hasonlítja össze majd megállapítja, hogy az android szar xd
Nekem van itthon lassan 10 éves Android-os telefon (OnePlus One), ami mai napig tökéletesen használható videó nézésére, telefonálásra, játékokra, közösségi médiára. Nem lassú és csak indulásnál van egy kis szaggatás egy ideig, mert a processzornak picit tovább tart egyszerre elindítani a háttérben futó programokat, de utána teljesen jó. Nem is egy olcsó alsókategóriás szar volt, hanem akkoriban egy flagship. Most egy három éves Pixel 4a-m van, úgyszint semmi baja. Nehogy már azért, mert egy fos telefont vettél leírd az Android-ot szarnak. Nem az Android szar, hanem a telefon, amire pocsékoltad a pénzed. Bementél a boltba és megvetted az elsőt, ami olcsó volt. A régi használt iphone-ok is ugyanúgy képesek laggolni egy idő után, nekem is van egy, vannak rajta már kisebb szaggatások itt-ott. Az újabb rendszereknek mindig több erőforrásra lesz szükségük, ezért van ez.
Szerintem egyébként egyetlen egy telefonból sem éri meg használtat venni, ki tudja, hogy hol járt, ki tudja, hogy mi történt vele korábban és mikor fogja megadni magát, mert mondjuk olyan helyen volt sokáig, ami ártott neki. A telefon nem egy olyan eszköz, amit szerintem megéri használtan venni, hisz pár év után úgy is lecseréli az ember. Vegyen inkább újonnan, amit sokáig tud használni.
Samsung A7 2018, Redmi note 11 telefon a 2 utolsó amim volt, de A72 is van a családban, semmivel sem jobb az első kettőnèl.
Hidd el, nem a Doogee kategóriából válogatok.
17.
Ajánlj akkor egy mostani jó androidos telefont, ami nem laggol és pár év után is megtartja a sebességét.
19.
Az új iPhone ára nekem irreálisan sok.
Iphone 12 még használható lesz pár évig, most 3 éves modell, persze 2 ev után nem lesz olyan fürge, mint új korában, de jól fog működni. Most, hogy megjelent az új, biztos többen fogják meghirdetni a “régebbi” 12, 13-as szériákat.
Amire figyelni kell, pl Hardveraprót ajánlanám, olyan eladótól, akinek van több pozitív értékelése, csakis személyes találkozóval egybekötve, gyári beállításokra visszaállítva a telefont, gyárilag függetlent, teher mentest keress lehetőleg, így nem lesz köze hozzá egyik szolgáltatónak sem.
Meg ott a helyszínen jelentkezz be a saját apple fiókoddal, ez pár perc, de ha valami nincs rendben vele, akkor már ott jelentkezni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!